fbpx

JDM Legends bygger klassiske JDM biler

Er du til klassiske JDM biler, som ældre Nissan Skyline modeller, Datsun 510 og Toyota Celica fra 1973? Så kig med her.

I USA findes mændende Trey Cobb og Eric Bizek, der har firmaet JDM Legends. Her importerer de gamle klassiske JDM biler og restaurerer dem så de får det helt originale klassiske look tilbage. Det hele foregår i deres shop i North Salt Lake, USA.

Trey og Eric vil gerne dele deres passion for de gamle biler, og har derfor fået lavet denne flotte video, der viser en række af deres modeller. Her ses blandt andet en Toyota Celica fra 1973, en Datsun 510 fra 1970 og en række Nissan Skyline modeller, hvor to af Skyline modellerne allerede er klar til salg.

Firmaet har alt hvad man skal bruge. De importerer bilerne, sætter dem i stand, yder services på dem samt har salg af færdige projekter. Alt sammen under et tag.
Så hvis du er til disse slags biler, så smid vejen forbi deres butik og se nærmere på udvalget – men du kan selvfølgelig også bare kigge med her, i videoklippet nedeunder:
Se mere om JDM Legends her.

LÆS OGSÅ:
VIDEO: Har du, hvad der skal til for at blive racerkører?

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.