fbpx

JDM Legends bygger klassiske JDM biler

Er du til klassiske JDM biler, som ældre Nissan Skyline modeller, Datsun 510 og Toyota Celica fra 1973? Så kig med her.

JDM Legends bygger klassiske JDM biler, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

I USA findes mændende Trey Cobb og Eric Bizek, der har firmaet JDM Legends. Her importerer de gamle klassiske JDM biler og restaurerer dem så de får det helt originale klassiske look tilbage. Det hele foregår i deres shop i North Salt Lake, USA.

Trey og Eric vil gerne dele deres passion for de gamle biler, og har derfor fået lavet denne flotte video, der viser en række af deres modeller. Her ses blandt andet en Toyota Celica fra 1973, en Datsun 510 fra 1970 og en række Nissan Skyline modeller, hvor to af Skyline modellerne allerede er klar til salg.

Firmaet har alt hvad man skal bruge. De importerer bilerne, sætter dem i stand, yder services på dem samt har salg af færdige projekter. Alt sammen under et tag.
Så hvis du er til disse slags biler, så smid vejen forbi deres butik og se nærmere på udvalget – men du kan selvfølgelig også bare kigge med her, i videoklippet nedeunder:
Se mere om JDM Legends her.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.