fbpx

EFTERLYSNING: Svensk Porsche 911 (996) GT3 RS stjålet fra Autotransporter i Glostrup

Porschen var på vej til opbevaring hos My Garage i Vejle, men blev stjålet fra autotransporteren om natten.

Porsche 911 (996) GT3 RS stjålet fra Autotransporter i Glostrup

Du finder de seneste opdateringer om tyveriet i bunden af artiklen, under galleriet.

En dansker ventede på levering af hans kommende hvide Porsche 911 (996) GT3 RS fra Sverige, som var i færd med at blive fragtet til My Garage i Vejle. Men bilen blev under transporten stjålet. Det skete i Naverland i Glostrup natten til onsdag i denne uge, omkring klokken 01:15.

Den estiske lastbilchauffør sov i kabinen, mens tyveriet foregik ude på ladet. Onsdag morgen var det ellers planen, at han skulle fortsætte transporten, mod Vejle.

Her kan du se vores liste over aktuelle efterlyste biler

Havde svenske nummerplader

Da bilen forsvandt, var den monteret med svenske nummerplader. På nummerpladerne stod der cifrene: UCY 102. Men de kan være skiftet mange gange siden.

Vi har også fået oplyst køretøjets stelnummer, som eftersigende skulle være: WPOZZZ99Z4S691038.

Bilen er meget let genkendelig, da den dels larmer en smule, er hvid med masser af røde detaljer som de røde fælge, de røde striber rundt om på chassiet og stor hækspoiler bag på med sort vinge. I kabinen bag forsæderne er monteret et stort hvidt sikkerhedsbur, som tydeligt ses udefra. Dertil har den gule bremsekalibre.

HJÆLP MED AT FINDE BILEN – DEL ARTIKLEN I DIT NETVÆRK!

Det er sket MANGE gange før allerede, at biler som I deler i jeres netværk, bliver fundet. Så hvorfor ikke også denne Porsche 911 (996) GT3 RS?

LÆS OGSÅ:
Galleri: Med Lowered Dolls til Vaskedag i Nordjylland

Hvis du ser bilerne, så kontakt straks det lokale politi. Tag gerne et billede af bilen som det allerførste. Du kan også kontakte bilsælger Henrik Westlund fra Premium Classic, via disse to links til Facebook profilerne.

Se billeder af den efterlyste Porsche 911 (996) GT3 RS, i galleriet herunder:

 


OPDATERING 16-01-2021:

Der er kommet en række opdateringer på forløbet, med den hvide Porsche 911 GT3 RS, som forsvandt fra autotransporten i Glostrup.

Et vidne har efter tyveriet fortalt, at han har set Porschen stå placeret nederst og bagerst på lastbilens trailer. Dette stemmer overens med tidligere udtalelser fra chaufføren, som forklarede overfor politiet, at han havde placeret bilen dér, af hensyn til, at det var nemmere at få den ned, når den skulle afleveres i Vejle dagen efter.

Derudover har et andet vidne henvendt sig og fortalt, at han omkring 01:45 og 02:15, har set Porschen blive fragtet væk fra Fabriksparken (samme industriområde bilen blev stjålet fra). Denne transport skete på et mindre fejeblad, hvor en personbil fulgte tæt efter, som om at de to, kendte hinanden.

LÆS OGSÅ:
Donkervoort D8 GTO-JD70 er firmaets dyreste model

Den seneste observation fortæller at bilen blev fragtet nordpå af Ring 3, op mod byer som Glostrup, Rødovre, Ejby, Herlev mm. Derfor kan bilen måske befinde sig i en af disse byer.

Der har siden sagens begyndelse, været flere forskellige forklaringer fra lastbilchaufføren. I første omgang har han sovet i kabinen i mens at Porschen er blevet kørt ud over lastibilens hænger og han havde derfra set bilen køre væk.

Dernæst har transportfirmaet forklaret, at lastbilchaufføren har oplyst at nogen må have kørt en trailer op til lastbilens hænger, og fragtet Porschen fra det ene lad til det andet, på denne måde. Så nu er bilen pludselig ikke startet op og kørt væk fra området, som står i skærende kontrast til det han har forklaret overfor Politiet i første omgang.

Politiet kunne ved ankomst til gerningsstedet heller ikke se nogle mærker på lastbilen som der burde være, hvis den var blevet kørt ud over ladet, hvorfor det virker underligt, med den første forklaring.

LÆS OGSÅ:
Porsche tuner Rauh-Welt Begriff fremstiller unikke armbåndsure

Om den sene transport af bilen efter tyveriet er blevet fanget på nogle af industriområdets mange overvågningskameraer, fortæller historierne intet om endnu.


🤞 HJÆLP MED AT FINDE BILERNE - BLIV EN DEL AF VORES NETVÆRK!

Du kan nemt afmelde dig igen! Læs mere i vores privatlivspolitik

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

ommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.