fbpx

EFTERLYSNING: Sort Jaguar F-Type Coupe savnes fra Rungsted

Tyvene er stukket afsted med denne sorte Jaguar F-Type Coupe, som blandt andet kan kendes på de sorte fælge

En Jaguar F-Type fra Rungsted er blevet stjålet

Natten til torsdag er en sort Jaguar F-Type Coupe blevet stjålet fra carporten ved Rungsted Kyst, hos familien Gram og Sieverts.

Den sorte sportsvogn er formentlig blevet stjålet ved at biltyvene har aflæst nøglens signal trådløst gennem hoveddøren, med de velkendte ‘devices’ og derefter fået adgang til bilen, startet den og kørt afsted.

Klokken 01:30 er bilen blevet parkeret på parkeringspladsen ved STARK i Nivå på Stejlepladsvej 2, og efterfølgende ved 6-tiden om morgenen er bilen blevet spottet på Nivåvej hvor bilens GPS er blevet afmonteret. Om torsdagen den 25 ved 14-tiden, er den så blevet set i Rødovre på Tårnvej i retning mod Roskildevej.

Bilen kan kendes ved sammensætningen af den sorte farve, tonede ruder og særligt de sorte fælge. Der er ikke mange af disse Jaguar’er, med netop sorte fælge. Bag fælgene er der monteret røde bremsekalibre. Bag på bilen findes to udstødninger i midten, som er forkromede.

LÆS OGSÅ:
*FUNDET*: Volkswagen Scirocco stjålet under konfirmation

Jaguar’en er en S-model, hvilket vil sige at den er forholdsvis hurtig. Under hjelmen findes en 3,0-liters motor som yder næsten 400 hestekræfter.

Da bilen forsvandt var den monteret med nummerpladerne: CN 25 103, men de kan naturligvis være skiftet mange gange siden.

Hvis du ser bilen, så kontakt straks det lokale politi. Tag gerne et billede af bilen som det allerførste. Du kan også kontakte ejeren Christian på telefon 40 25 35 90. 

HJÆLP MED AT FINDE BILEN – DEL ARTIKLEN I DIT NETVÆRK!

Det er faktisk lykkedes flere gange at finde de biler, som er blevet efterlyst. Og denne Jaguar stikker lidt ud fra mængden. Har du set den i dit nærområde?

Se billeder af den efterlyste bil, i galleriet herunder:

🤞 HJÆLP MED AT FINDE BILERNE - BLIV EN DEL AF VORES NETVÆRK!

Du kan nemt afmelde dig igen! Læs mere i vores privatlivspolitik

LÆS OGSÅ:
Politi: Gaderæs kostede bilen og en tur i fængsel

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.