EFTERLYSNING: Sort Jaguar F-Type Coupe savnes fra Rungsted

Tyvene er stukket afsted med denne sorte Jaguar F-Type Coupe, som blandt andet kan kendes på de sorte fælge

En Jaguar F-Type fra Rungsted er blevet stjålet

Natten til torsdag er en sort Jaguar F-Type Coupe blevet stjålet fra carporten ved Rungsted Kyst, hos familien Gram og Sieverts.

Den sorte sportsvogn er formentlig blevet stjålet ved at biltyvene har aflæst nøglens signal trådløst gennem hoveddøren, med de velkendte ‘devices’ og derefter fået adgang til bilen, startet den og kørt afsted.

Klokken 01:30 er bilen blevet parkeret på parkeringspladsen ved STARK i Nivå på Stejlepladsvej 2, og efterfølgende ved 6-tiden om morgenen er bilen blevet spottet på Nivåvej hvor bilens GPS er blevet afmonteret. Om torsdagen den 25 ved 14-tiden, er den så blevet set i Rødovre på Tårnvej i retning mod Roskildevej.

Bilen kan kendes ved sammensætningen af den sorte farve, tonede ruder og særligt de sorte fælge. Der er ikke mange af disse Jaguar’er, med netop sorte fælge. Bag fælgene er der monteret røde bremsekalibre. Bag på bilen findes to udstødninger i midten, som er forkromede.

Jaguar’en er en S-model, hvilket vil sige at den er forholdsvis hurtig. Under hjelmen findes en 3,0-liters motor som yder næsten 400 hestekræfter.

Da bilen forsvandt var den monteret med nummerpladerne: CN 25 103, men de kan naturligvis være skiftet mange gange siden.

Hvis du ser bilen, så kontakt straks det lokale politi. Tag gerne et billede af bilen som det allerførste. Du kan også kontakte ejeren Christian på telefon 40 25 35 90. 

HJÆLP MED AT FINDE BILEN – DEL ARTIKLEN I DIT NETVÆRK!

Det er faktisk lykkedes flere gange at finde de biler, som er blevet efterlyst. Og denne Jaguar stikker lidt ud fra mængden. Har du set den i dit nærområde?

Se billeder af den efterlyste bil, i galleriet herunder:

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!