fbpx

EFTERLYSNING: Audi A5 fra Charlottenlund savnes

Kan kendes på dufttræ som hænger ved bakspejlet

Natten til søndag den 15/09-2019, forsvandt denne sorte Audi A5 Sportback fra adressen Holmegårdsvej 1D, i Charlottenlund i Nordsjælland. Bilen forsvandt i tidsrummet fra lørdag den 14. september klokken 19:00 og søndag den 15. september klokken 09:00.

Audien er en A5 2,0-liters TDI Sport Sportback, femdørs og med S-Tronic. Den er sort og har originale Audi fælge, elektronisk p-skive i forruden samt et blåt dufttræ hængende i bakspejlet (hvis ikke dette er blevet pillet ud).

Da den forsvandt var den monteret med nummerpladerne: CE 44 099, men de kan være skiftet mange gange siden.

SE OGSÅ: Efterlyst Audi S4 Avant blev brændt af

Hvis du ser bilen, så kontakt ejeren Tommi Frank Madsen på telefon 5144 9293, samt det lokale politi med det samme! Tag gerne billeder af bilen, som det første.

I galleriet herunder, kan du se billeder af den efterlyste bil:

EFTERLYSNING: Audi A5 fra Charlottenlund savnes, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests FÅ OPDATERINGER OM EFTERLYSTE BILER!

Vi spammer ikke! Læs mere i vores privatlivspolitik

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.