fbpx

Billigere at privatlease Ford Ka

I anledning af sommeren har Ford igangsat en ny kampagne med stærke priser på leasing og forsikring af deres mindste model.

Billigere at privatlease Ford Ka, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Det er – i hvert fald på papiret – sommer, og det fejrer Ford med et prisfald på privatleasing af den lille Ka. Den nyreviderede Ka leasingpakke er tilgængelig indtil den 15. august i år, så indgår du en aftale med din Ford-forhandler i den mellemliggende periode, er det med udsigt til en god besparelse.

Den månedlige ydelse beløber sig til 1.395 kroner, og førstegangsydelsen er på 16.750 kroner. Og efter vanlig standart løber aftalen over 36 måneder og 15.000 årlige kilometer. Leasingpakken inkluderer fuld service, og så har du derudover mulighed for at få en førsteårsforsikring til 2.995 kr. med.

Ved totalskade, tyveri eller andre tilfælde indenfor det første år, hvor en ny bil bliver nødvendig, dækker forsikringen den fulde éngangsydelse. Man skal være fyldt 25 for at kunne tegne den gældende forsikring, men bopæl og anciennitet er underordnet.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.