fbpx

Bedste brugt bil, søndagsbilisten eller nok sne

Dagen derpå er det altid godt med lidt film. Vi har samlet de tre seneste film, som er at finde på “Tuben”. Som altid er den ene mere sjov end den anden. Enjoy.

Bedste brugt bil, søndagsbilisten eller nok sne, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Alle kender det. Man skal ud og finde den perfekte brugte bil. Man søger efter en helt standard model og af høj stand. Prikken over i’et er hvis det er en ene-ejer bil, som selvfølgelig er en ældre dame der kun har kørt ned for at handle i den lokale brugs.

VW vil gerne have os til at forstå at dette desværre ikke er ensbetydende med kørestilen. Se den nye reklame nedenfor, hvor du får brænder, flyvehop og håndbremse vendinger.

 

Når du så har købt din nye bil, skal du til og tænke lidt over hvordan du kører den. Vi hader alle søndagsbilisterne, som nægter at køre mere end 10 km/t Under den tilladte hastighed, og som mener at de har ret til at befinde sig i venstre vognbane på motorvejen. Michael Schumacher og Mika Häkkinen er ved at have nået den alder.

Ikke nok med at du skal tænke over dit køb og kørsel. Så er det også en meget god ide at tænke over hvor man parkerer sin bil. Dette måtte en amerikansk SUV ejer erfare, da hans SUV måtte lide under den sne der er kommet på det sidste.

En meget negativ amerikaner overværede denne ikke så velovervejede handling, som et par amerikanske medarbejdere hos New York City fik udført. Kan du huske vores artikel “Kvinde + BMW + Sne = Fail“?, dette er vist ikke bedre.

New York City vil nu undersøge sagen. Sagen er vist meget enkel. Beviset er her.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.