Åbent hus: Citroën DS4

Citroën holder åbent hus ved introduceringen af deres nye DS4. Du kan komme med helt tæt på, når forhandlerne åbner dørerne den 27 og 28 august

Den 27 og 28 august afholder Citroën åbent hus, ved introduceringen af deres nye DS4. Efter en stor succes sidste år til lanceringen af DS3,  genoptager Citroën denne begivenhed for at vise den næste model frem, i det specielle DS-program, som er her at bilerne ikke ligner hvad du forventer. Design, indretning og køreoplevelser får nemlig frit løb for disse biler.

DS4 er en bil der har kombineret lidt fra forskellige biltyper. Den har en profil som en coupé, selvom den samtidig er høj og har fire sidedøre. Køreoplevelsen er særlig grundet den høje siddeposition, den store forrude samt indretningen af førerpladsen og køreegenskaberne. Alle tingene passer til bilens dynamiske udseende.

 

Med en størrelse på 4.27 meter i længden, 1.81 meter i bredden samt 1.53 meter i højden, er der lagt stor vægt på at kombinere dynamisk formgivning som en coupé, med en praktisk anvendelighed. Det giver plads til 3 pladser bagi, og et stort bagagerum på 370 liter.
Ud over disse features, er der også plads til mange fralægningsrum i kabinen. Den store panoramaforrude bidrager tilmed til et godt overblik i trafikken.

Det danske modelprogram
I det danske modelprogram, findes der flere forskellige benzin- og dieselmotorer. Udstyrsvarianterne er på tre forskellige i henholdsvis Design, Style og Sport.
Brændstofforbruget for benzinudgaverne ligger på 16.1 km/l til 15.4 km/l mens man på diesel siden rykker fra 21.3 km/l til 19.6 km/l.

Benzinversionerne er:
DS4 VTi, 120 hestekræfter i Design og Style udgaverne
DS4 THP, 155 hestekræfter i E6G Style udgaven
DS4 THP, 200 hestekræfter i Sport udgaven.

Diesel lyder således:
DS4 HDI, 110 hestekræfter i Design og Style udgaverne
DS4 eHDi, 110 hestekræfter i E6G Design og Style
DS4 HDi, 160 hestekræfter i Style og Sport udgaverne.

Udstyr
Af udstyr fås DS4 som standard i Design udgaven med blandt andet ESP, tågeforlygter med svinglys, 6 airbags, programbar fartpilot/hastigheds-begrænser, aircondition, elruder foran, sædevarmer i forstole samt alufælge.
Design udstyrspakken, er den mindste udstyrspakke bilen fås med.

Priser
Prisen for en 120 hestekræfters VTi i design, starter på 289.990 kroner eksl. levering ved introduktionen. For en HDi Design må du slippe 314.990 kroner.

Hvor og hvornår
Du kan se meget mere om den nye Citroën DS4 hos din lokale Citroën forhandler, til introduceringen den 27 og 28 august 2011!

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close
Close

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!