fbpx

Spyvideo: Ny Volkswagen Golf GTI indtager Ringen

Allerede nu testes næste generation af Volkswagen Golf GTI. Se og hør den her!

Den ordinære Volkswagen Golf er ikke engang blevet præsenteret officielt for verdenspressen endnu, før at spionfotografer har fanget den næste generation af Volkswagen’s Golf GTI, når den indtager Ringen.

Videoen viser en godt indpakket prototype, som bliver presset til det yderste rundt på Nürburgring, under de velkendte ‘Industry Pool‘, som er det tidspunkt af dagen, hvor bilfabrikanterne tester fremtidens biler, på den velkendte racerbane.

Ordinære model lanceres meget snart

Selvom Volkswagen har forsøgt at holde den nye Golf skjult, så er det allerede i starten af måneden lykkes nogle personer, at fange den nye bil, da Volkswagen var i færd med at optage en kommende reklamefilm, for den nye model.

Artiklen fortsætter under Facebook opslaget

Volkswagen gruppen er i færd med at lægge sidste hånd på den næste Golf, og hvis ikke du allerede har set den uden…

Slået op af Pro-Street.dk / NYHEDERTorsdag den 5. september 2019

GTI modellen er sat til at få sin lancering helt henne i 2020, og ud fra videoen kan man fornemme bilens kommende design, hvor at bilens bagende klart afslører, at der er tale om GTI modellen, som kan ses på de to udstødningsrør i hver side.

LÆS OGSÅ:
Galleri: Lovlig streetrace i Esbjerg

På fronten kan man fornemme et stort luftindtag hen over midten af bilen, mens der i siderne er blevet plads til små “vinger”, som skal hjælpe til med øget downforce og bilens aerodynamik.

Der har tidligere været rygter omkring, at den næsten Golf GTI blev elektrificeret hybrid bil, men det endelige produkt vil altså ikke ende op sådan.

Under hjelmen får den en 2,0-liters TSI motor med turbo, som forventes at yde lidt mere end 250 hestekræfter som udgangspunkt, mens der forventes at komme en performance variant med endnu mere power. Derudover kan der banes vej for en ny GTI TCR, med omkring 290 hestekræfter.

Den firecylindret turbomotor vil blive tilbudt med en seks-trins manuel gearkasse, eller en dobbelt-koblings syv-trins automatgearkasse mod en merpris.

Det siges at næste generation af Volkswagen Golf GTI ikke kommer som tre-dørs længere, da den slags biler er mindre praktiske, og er på vej ud af markedet fra flere fabrikanter rundt omkring. Dertil kommer der heller ikke en ny Golf Sportsvan på markedet, men det er nok også de færreste, som vil savne sådan en.

LÆS OGSÅ:
Kun 22 eksemplarer tilbage af One-77

Det forventes at der bliver udgivet flere informationer om den kommende Golf GTI, når vi nærmer os lanceringen af den ordinære version i Oktober.

I galleriet herunder, kan du se den nye Volkswagen Golf GTI.

Via
Motorsport.tv
Kilde
Motor1.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.