Hennessey VelociRaptor 6×6 skal få Mercedes’ G63 AMG til at se kedelig ud

Når pengene hænger på træerne

Hvis du har alt for mange penge, og virkelig ikke ved hvad du skal bruge dem på – og hvis Mercedes’ udgave af en 6×6-offroader ikke lige er noget for dig, så kunne det være du skulle købe en Ford Raptor og sende den forbi tunerne fra Hennessey.

Her har de ihvertfald bygget et eksemplar, af en gigantisk 6×6 pickup truck! En Hennessey VelociRaptor 6×6.

Bilen blev introduceret for mere end to år siden, og har en ekstra aksel ved baghjulene og mere power under hjelmen foruden den forøgede højde.

Hennessey VelociRaptor 6×6 er designet til at tage lidt af respekten fra Mercedes-Benz G63 AMG 6×6, ved at få forlænget sit lad bagpå for at gøre plads til en ekstra hjulaksel.

Den nye aksel fungerer i øvrigt på samme måde som den originale, med limiteret differentiale og Fox affjedring.

Ud over de ekstra hjul, så har bilen også fået et bur monteret på det store bagagerums lad.

Nye hjul og masser af lir

Hjulene er udskiftet med et sæt store 20-tommer fælge der uden på har monteret hele 37-tommer offroad dæk, et syv tommer lift kit, LED off-road lygter og nye kofangere.

For at kompensere for den øget vægt med den nye aksel, har Hennessey selvfølgelig også tunet på motoren.

Det betyder at bilen nu har fået nye turboer, ny udstødning, ny intercooler og en ny motorstyring, som tilsammen giver en effekt på intet mindre end 600 hestekræfter!

Vil du have fat i dette store monster af en bil, og sætte ALLE dine venner på plads hvad end det gælder når I laver showoff til biltræf eller skal køre dragrace, så må du slippe 375.000 dollars.

Og det er selvfølgelig uden vores afgifter og lign., her i Danmark.

Du kan tilføje større Brembo bremser til bilen, forskellige andet lys på interiøret med andre visuelle opgraderinger, og du kan også få endnu større fælge og dæk, hvis de ikke er store nok.

Den øget merpris kender vi dog ikke.

[nggallery id=995]