Vi har modtaget læserbilleder, som viser den kommende Lamborghini Urus som prototype

Vi har for få dage siden modtaget billeder, af en prototype passerende gennem Danmark. Efter en del research, har det vist sig at være den kommende Lamborghini Urus – en SUV der samtidig bliver Lamborghini’s første plug-in hybrid.

Billederne viser den store SUV, som kørte i konvoj med noget der formentlig er en Porsche Cayenne Coupe eller en Audi Q8, samt en Audi A8. Vi viser dig billederne af de biler senere i en anden artikel.

HAR DU SELV SET EN PROTOTYPE ELLER FLERE? Så tøv ikke med at sende dem til os direkte på Info@Pro-Street.dk eller på vores Facebook her.

Men i år vil Lamborghini altså være klar, med deres Urus. En længe ventet luksus high-performance SUV.

Lamborghini har kun planlagt 3.500 enheder af bilen, som alle bliver produceret på fabrikken i byen Sant’Agata Bolognese  i Italien.

Digital Trends har været i snak med CEO Stefano Domenicali, som har udtalt at Lamboghini Urus skal tage arven op fra den gamle LMOO2. Derudover vil der komme mange flere detaljer om bilen, i de kommende uger.

OPRÅB: Har du set en prototype? Så send gerne billeder til os!

Det er ligeledes blevet bekræftet, at produktionen af bilen vil starte i april i år, så de første endelige produktionsbiler vil være at finde på dette års Geneve Motor Show, som finder sted i marts. Så de må have travlt, i udviklingsafdelingen!

 

“I would say that in regard to the SUV, you will learn a lot of things in the next couple of weeks,” fortalte Domenicali til Digital Trends.

“The name is for sure Urus. Production will start in April, though the plant will initially build pre-series models. As you know, this is an entirely new process so the first few cars will be prototypes. It’s a very delicate period, which is why 2017 will be a very important year or us. Don’t underestimate the big step we’re taking.”

 

For mere end et år siden kom det frem, at Lamborghini Urus vil blive en af de mest kraftfulde og hurtige SUV’er der er produceret nogensinde. Dertil har Domenicali afsløret, at bilen ikke udelukkende vil kunne bruges på asfaltveje, men også i sand og barskt terræn, som is, sne, sten og sand. Derudover tilføjede han, at den ligeledes kommer som en plug-in hybrid udgave, og er derved Lamborghini’s første plug-in hybrid bil nogensinde.

[nggallery id=635]