Læserbilleder viser ny Hyundai Tucson Facelift under fotoshoot i København

Et anonymt tip førte os til billeder af den nye Hyundai Tucson facelift, som var på fotoshoot i København. Et større setup af lamper, kameraer og skuespillere fyldte gaden i indre København, da den seks dages lange fotoshoot fandt sted i sidste uge.

Man skal være skarp for at se ændringerne på faceliftet, men der er små ting på det ydre og en masse på det indre, som er nyt på modellen.

Den 1,6-liters turbo bliver erstattet af en 2,4-liters sugemotor med fire cylinder. Det kom frem, da bilen blev præsenteret på New York Auto Show i år.

Kun små ændringer bagpå det ydre

På fronten får den en ny og skarpere grill, hvor hjørnerne er anderledes end den nuværende model. Dertil har den fået en ekstra kromkant, så der nu er fire i stedet for tre. Den brede grill strækker sig ud til forlygterne, som nu får L-formede LED kørelyslygter.

Bag på bilen er der ikke de store forandringer. Men baglygterne har fået en lille makeover, så de nu får et mere “glat look”.

De helt store forskelle finder du i kabinen. Her er hele instrumentbordet ændret, så infotainment systemet nu findes over instrumentbordet hvor det før var en integreret del. Der er kommet nye luftdysser under skærmen fremfor på siderne af skærmen. Fart- og omdrejningsuret er også nye, mens der er blevet tilføjet en elektronisk parkeringsbremse.

Købere vil nok føle sig lidt mere sikre ved den nye Hyundai Tucson, eftersom at koreanerne har tilføjet en masse ekstra sikkerhedsudstyr til bilen. Nu kommer den f.eks med kollisions assistent og ‘lane-keeping-assist’ der hjælper med at holde vejbanen, regnsensore samt en ekstra række USB-ladere samt plads til trådsløs opladning.

Bliver lanceret til efteråret

Under hjelmen fortsætter Tucson med den 2,0-liters fire cylinderet motor med 164 hestekræfter og 204 Nm. Dertil kommer der en lidt mere kraftfuld motor på 2,4-liter som yder 181 hestekræfter og 237 Nm. Den erstatter den 1,6-liters turbo motor med 175 hestekræfter og 264 Nm. Begge motorvarianter får en sekstrins automatgearkasse.

Hvis du vil have den 2,0-liters motor, så findes den i Value- og SE-udstyrs niveauerne mens den 2,4-liters motor fås i SEL, Sport og Limited udstyrsvarianterne.

Den opdaterede Hyundai Tucson Facelift kommer på markedet til efteråret, og priserne kender vi ikke endnu. De bliver frigivet når vi nærmer os lanceringen.

[nggallery id=801]