Audi gør nu klar til, at de første kunder kan forhåndsreservere den første elbil fra koncernen

Med den nye Audi E-Tron, som straks lander på markedet, kan du nu forhåndsreservere bilen her i Danmark. Det sker på baggrund af gode erfaringer, som man har fra Audi i Norge, hvor man online og med få klik, kan forhåndsreservere sin nye bil.

I sidste måned havde den kommende Audi E-Tron sin verdenspremiere, da den blev vist frem på et specielt event i San Francisco. Og der har siden været stor interesse for bilen, så med  din forhåndsreservervation lover Audi, at du får en plads i køen, når den store produktion begynder. I øjeblikket er det meldt ud, at hele 20.000 eksemplarer er på tegnebrættet i første omgang, når produktionen sættes i gang på den Co2-neutrale fabrik i Bruxelles.

Det er ikke første gang at vi har set, at man nu kan bestille sin helt nye bil online fra VAG-koncernen. Tidligere har Volkswagen været ude og reklamere for, at man nu kunne bestille sin nye Volkswagen Up! online. Og nu følger Audi Danmark altså trop, med den kommende Audi E-Tron.

Marketingschef hos Audi Danmark, Morten Friis-Olsen fortæller:

“Vi har oplevet stor interesse i vores elektriske Audi e-tron bl.a. hos vores forhandlere og med mange tilmeldinger til vores e-tron-specifikke nyhedsbrev. Audi er en del af fremtidens bæredygtige mobilitet, og vi er glade for at kunne tilbyde vores dedikerede kunder en unik mulighed for at komme med på rejsen, når Audi nu indleder en ny e-poke og bliver elektrisk”

Hvis du kunne tænke dig at forhåndsreservere din Audi E-Tron, så kan du gøre det via dette link. 

Ved forhåndsresevertion skal det lige siges, at man ikke forpligter sig til at køb, og der kræves heller ikke depositum. Hvis du hellere vil sidde og lege med den nye Audi E-Tron og se hvordan den kan sættes sammen på lige din måde, så findes der også en online konfigurator hos Audi i USA, som du finder lige her.

[nggallery id=944]