Galleriet er en blanding fra hhv. AN-Foto.dk, Funder Foto og Sissel Zhonnesen Møller. Du finder de fulde albums ved at klikke på navnene.

Den lukkede gruppe for piger som går op i deres biler, Lowered Dolls, afholdt deres allerførste træf hos Astina i sidste måned.

Gruppen der udelukkende er for piger, havde gennem længere tid planlagt at afholde deres første træf, men det var i følge arrangør Christina Christensen, med små forventninger til det første event. Det fik dog en ganske fin opbakning, men der er plads til forbedringer til næste år.

“Jeg havde slet ikke forventet at interessen ville være så stor, men der var 1200 personer som var interesseret i eventet. I følge Astina, mødte omkring 200 personer op, og det var til trods for at det lå på en fredag og lige i starten af ferieperioden for de fleste”, fortæller Christina om dagen.

Næste år satser hun på, at det kommer til at foregå omkring september måned. Så er der større chance for, at flere kan deltage, og flere vil kigge forbi. Men det var med vilje at hun afholdt det i det små, for ikke at satse for stort.

Arrangementet startede klokken 17:00 og løb frem til 22:00. På pladsen kunne man vaske sin bil, og det kostede ikke noget at deltage. Derudover var der sat en pølsevogn op, så man kunne få lidt at spise.

Cirka en time efter start, kom der et kæmpe skybrud. Men det gjorde ikke noget for, at begivenheden kunne fortsætte.

Indenfor i hallen var der nemlig sat 15 af pigernes flotte biler op til en udstilling. Her kunne man primært se på VAG biler, men i mange forskellige former og afskygninger! Og flere af dem er altså rigtig flotte!

Udenfor hallen var flere biler parkeret, og i alt dannede det en større udstilling på området ved Astina. Omkring 50 biler deltog på dagen.

Samler piger fra hele landet

Gruppen Lowered Dolls findes på Facebook, men er altså udelukkende for piger. Hver profil bliver kontrolleret, før optagelsen godtages.

Til dette event var det derfor pigernes tur til at vise, at de også kan bygge fede biler og vise dem frem.

Dagen bød på Peoples Choice konkurrence, med præmier fra blandt andet Meguairs og en fin pokal, som arrangør Christina selv havde lavet.

Lowered Dolls gruppen har eksisteret siden 2017, og rummer i dag over 800 medlemmer fra hele landet. Eventet fandt sted hos Astina i Grindsted, fredag den 12. juli 2019.

Herunder kan du se billeder fra dagen.

Hvis du selv er en pige/kvinde og går bare lidt op i din bil, og du gerne vil være medlem af gruppen Lowered Dolls, så kan du finde gruppen og ansøge, lige her.

Galleriet er en blanding fra hhv. AN-Foto.dk, Funder Foto og Sissel Zhonnesen Møller. Du finder de fulde albums ved at klikke på navnene.