fbpx

Paul Walkers Skyline sat til salg

Det må helt sikkert have været en kæmpe drengedrøm. At man længe har siddet i sin sofa og set de mange forskellige film i Fast and Furious-serien, som omhandler hurtige, voldsomme biler blandet sammen med kriminalitet. Kriminaliteten, jo, den lægger man vel også mærke til, men det er primært bilerne, der er i fokus.

 
I mange af filmene er der dog netop én af bilerne, der har været med stort set hele vejen. Det drejer sig selvfølgelig om den voldsomme Nissan Skyline GT-R R34, som i filmene er kørt af den amerikanske skuespiller, Paul Walker, eller som Brian O’Conner i de fleste af filmene. Han er officielt politibetjent, men han får altid rodet sig ud i noget andet, og så kán han bare lige det der med biler.

 

Ligger pengene og brænder i lommen? 
Man må for alvor sige, at han kan det der med biler, for hans Skyline er netop så tunet, som den nu overhovedet kan blive – eller det kan den i hvert fald blive, hvis den bliver din. Den er nemlig blevet sat til salg til et beløb bestående af lige godt 2,3 millioner danske kroner, 299.000 euro, i byen Ismaning i Tyskland. Den er fra 2007, og den har på nuværende tidspunkt kørt omtrent 5000 kilometer, som for det meste har været under optagelsen til den fjerde film i serien, “Fast & Furious”, da det desværre ikke er selv samme bil, der har været med i de forrige film. Den yder lige godt 500 hestekræfter, som drives af den sekscylindere 2,6-liters motor med hele to turboladere.

LÆS OGSÅ:
Bredrøvet E-Klasse Coupe og Cabriolet

 

Sælger skriver dog, at den med det rette udstyr kan opnå præstationer helt op til 1000 hestekræfter, så taler man rigtig business, er det denne bil, man skal eje. Bilen står med garanti super flot, og så kører den garanteret også som en drøm, men det er jo kun noget, man finder ud ved selv at besøge forhandleren, GT-A International Ltd, i Ismaning i Tyskland.

 

Prisen på 2,3 millioner danske kroner kan sikkert også forhandles en smule, og ja, den bliver jo dyr, hvis man måske tænkte over at tage den til Danmark, da vi desværre ikke slipper for diverse afgifter og så videre.

 

Annoncen kan tilgås ved at klikke lige her

 

Er man en af dem med trang til hurtige og voldsomme biler, kan det også betale sig at kigge godt efter i biograferne rundt omkring i landet her i løbet af året. Det er nemlig blevet annonceret, at den sjette Fast and Furious-film i år vil rulle ud i alle biograferne, og som en stor overraskelse, har de denne gang valgt at tage to danskere med også. Det drejer sig om henholdsvis Kim Kold og Thure Lindhardt, så nu må vi håbe, de også har haft trang til hurtige og voldsomme biler!

LÆS OGSÅ:
Subaru Impreza WRX STI Racing introduceres til Oktober

 

 

ommentarer

  1. thomas kjærsgaard der er så noget du intet aner om

    der er solgt 80 stk r34 gtr fra en nissan forhandler i england da de kom frem i tidernes morgen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.