fbpx

Ni opdaterede samt nye modeller inden 2015 – VOLVO

Svenskerne. Det er vores nogle af vores nordiske venner, og det er dem, der med sit “eget” sprog egentlig bare skriver dansk med stavefejl indblandet. Derudover er det selvfølgelig også fra Sverige, vi kender til den mere end velkendte bilproducent, Volvo, som den dag i dag står med Håkan Samuelsson i front.

Selv samme person fortalte til det britiske bilmagasin, Autocar, ved Detroit Motor Show anno 2013, at de inden 2015 vil have otte nye, opdaterede biler på markedet. Det drejer sig om nogle betydeligt store opdateringer, hvilket vi med tiden kommer til at vide meget mere om. Én ting er dog sikker – det kommer ikke til at dreje sig om de lidt “mindre” biler, for hos Volvo har de ingen fremtidsplaner om at lave mindre modeller end den nye V40. De forsøger altså primært at koncentrere sig om crossovers og liiiige derunder.
Komplet redesignet Volvo XC90 
Man får helt lyst til at gentage den ellers velkendte, korte sætning “fedt man, spa!” her. Den niende model, som inden 2015 skal være landet, er nemlig den nye XC90, som hos Volvo må siges at være toppen af poppen. Den skulle eftersigende byde på et revolutionerende design, og samtidig vil den også komme til at bestå af den nye platform fra Volvo,Scaleable Platform Architecture, også kendt som “SPA“.

Det gør sig gældende rent design-mæssigt, og sammen med deres Volvo Environmental Architecture, også kendt som “VEA“, som byder på en række nye firecylinderede, mere kraftfulde og økonomivenlige motorer. Alt dette er noget, som i fremtidsplanerne hos Volvo hedder sig, alle modeller skal bestå af.

Holder dette stik, må man give sig og lade svenskerne lave de stavefejl, som de nu laver – bare de laver noget, som lever op til forventningerne, men mon ikke de nok skal forsøge at få det fuldført.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.