Vi sender LIVE fra Holeby lufthavn

Weekenden byder på lovlig ræs på lufthavnen i Holeby, og vi sender live! Se med!

Vær med når vi går i gang

Du kan allerede nu sikre dig at få besked, når vi går live. Tryk på den lille klokke, så får du besked når vi er i gang.

Du kan også få en e-mail

Hvis ikke du kan tilføje dig selv til notifikationerne på YouTube, så kan du skrive dig op herunder og få en e-mail så snart vi går live fra lufthavnen i Holeby! Vi sender automatisk en e-mail ud til dig med et link, hvor du kan sidde og kigge med hele dagen!

  

Få en notifikation på e-mail når vi går live

Live fra Holeby

Helt nyt live setup

8-9 kamera setup

Når vi sender live fra lufthavnen på Holeby, bliver det med et setup af 8-9 kameraer. Dette inkluderer en drone, og alt dette håber vi giver jer en afdækning af begivenheden som gør, at I får det hele med hvis I ikke har mulighed for fysisk at dukke op.

Hele optagelsen kan ses på Replay efterfølgende, og det ville være en stor hjælp for os, hvis I kunne dele denne nyhed i jeres netværk, så vi kan komme ud og vise vores produktion til så mange som muligt!

Det kan du forvente:
  • Vi tager op til 9 forskellige kameraer med
  • Vi filmer blandt andet fra en drone
  • Du kan se det hele på replay
  • Se med via YouTube
  • Abonnér allerede nu, så du ikke går glip af vores udsendelse!

Kender du nogen som ikke kan deltage fysisk til lovlig race i Holeby?

Så kan du dele denne artikel med dem, så de kan kigge med hjemmefra. Du må også meget gerne dele den i dine netværk, hvad end du kommer fysisk eller kigger med hjemmefra, så vi kan få så mange til at se med som overhovedet muligt!

Du kan dele denne artikel i dit netværk, via vores links lige herunder: