DELVIST FUNDET! Fire luksusbiler stjålet fra bilforhandler i Simmelkær

Opdatering: To af de fire biler er indenfor de seneste par dage blevet fundet! Derfor er der stort håb hos ejerne om, at de to sidste biler også kan blive fundet. Senest lyder det, at den grå Volkswagen Passat CC er blevet set i området ved Lystruplund på Møgelgårdsvej i Lystrup, lige nord for Århus.

Fire biler blev stjålet fra Cryzo Biler i løbet af perioden fra lørdag til onsdag i sidste uge, og vi beder nu om offentlighedens hjælp til at finde dem. De stjålne biler inkluderer en sort Audi A5 Sportback, en sort Audi Q5, en lysegrå Volkswagen Passat CC og en grå Audi A6.

Flere af bilerne var ikke monteret med nummerplader, så derfor efterlyses de med stelnumrene. De biler som ses med nummerplader kan godt have fået nummerpladerne udskiftet allerede.

FUNDET!
2012
Audi A5 Sportback var registreret med WAUZZZ8T3CA053335 og har LED-forlygter og sportspakke med sølv sidespejle, røde bremsekalibre og store fælge. Dertil har den en lille kulfiber hækspoiler på bagenden og et anhængertræk. Motoren er en 2,0-liters Tdi med 143 hestekræfter.

2016 Audi Q5 var også sort, registreret med stelnummer WAUZZZ8RGA085204. Audi‘en har en 2,0-liters Tdi motor med 150 hestekræfter.

2014 Volkswagen Passat CC havde en lysegrå farve og registreringsnummer WVWZZZ3CZEE513815. Motoren er en 2,0 Tdi med 140 hestekræfter.

FUNDET:
Endelig var den grå 2014 Audi A6 registreret med nummerplade WAUZZZ4GXEN120159. Bilen har en 2,0-liters Tdi motor med 177 hestekræfter.

Under tyveriet blev der også stjålet nøgler til tre andre biler, som dog stadigvæk befinder sig på adressen mens et sæt prøveplader også forsvandt. Prøvepladerne har cifrene: HC 94.

Cryzo Biler har adresse på Skivevej 90, 7451 Simmelkær, så hvis du bor i området eller ser nogen af disse biler andre steder i landet kan du kontakte politiet øjeblikkeligt ved at ringe til telefonnummer 1-1-2.

HJÆLP MED AT FINDE BILERNE – DEL ARTIKLEN I DIT NETVÆRK!

Se billeder af de efterlyste biler, i galleriet herunder:

FUNDET! Audi A6:

FUNDET! Audi A5 Sportback:

Audi Q5:

Volkswagen Passat CC:

Efterlyste biler - Netværket