Foto: Øresundsbron

Kør over Øresundsbroen i 2024

Når du skal en tur til Sverige i 2024, så koster det nogle penge. I denne oversigt har vi samlet priserne for dig, så du nemt kan få et overblik over hvad det koster, at passere den lange bro mellem Danmark og Sverige.

Hvad end du kun skal den ene vej eller frem og tilbage, så har vi samlet de forskellige priser for dig herunder.

Fra 2024 kommer en lille prisstigning for at passere Øresund. Det betyder reelt at med en ØresundGO-aftale som koster 359 kroner om året i 2024, at du med en enkelt tur sparer den årlige afgift for selv samme rejse.

Øresundsbroen Priser opdateringer

Modtag opdateringer ved prisændringer

Tilmeld dig herunder, og modtag opdateringer når der sker prisændringer på Øresundsbroen. På den måde er du hele tiden opdateret, på de seneste priser for at passere Øresund i bil.


Altid halv pris og onlinebillet

En af de mange fordele du får ved at have en ØresundGO aftale er, at du altid kører over Øresundsbroen til mindre end halv pris i forhold til normalprisen. Og det betyder at du allerede fra første tur-retur, har tjent det ind, som årsabonnementet koster.

Derudover bliver du medlem af Club BroPas, som giver dig masser af inspiration til en tur over på den anden side af sundet, direkte ind på din mail. Heri kan du også få en masse rabatter på en lang række af butikker, hotelophold, wellness, restaurant besøg og en masse andet!

Du kan læse mere om Club BroPas her.

Er du mere typen der kunne tænke dig at have bestilt din billet allerede mens du er hjemme, så er det også muligt med en onlinebillet. Denne løsning er til dig, som endnu ikke har en ØresundsGO aftale. Du kan læse mere om onlinebillet løsningen, lige her.

Priser for personbil (op til 6 meter)

De følgende priser gælder for en personbil, eller en autocamper på op til max seks meter. Priserne er i danske kroner, og inkl. 25% moms.

I oversigten herunder, kan du se hvad det koster at køre over Øresundsbroen, for almindelig personbil (op til 6 meter).

Med ØresundGO Normal pris
Enkelt tur 175,- kroner 455,- kroner
Tur og retur 350,- kroner 910,- kroner
SmutTurs rabat er udgået N/A

 

Priser for personbil med påhæng, minibus, autocamper og varebil

De følgende priser gælder for en almindelig personbil (max 6 meter) med påhæng (max 15 meter i alt). De gælder også for autocamper fra 6-10 meter, minibus (6-10 meter) samt for varebiler fra 6-9 meter. Priserne er i danske kroner, og inkl. 25% moms.

I oversigten herunder, kan du se hvad det koster at køre over Øresundsbroen, for personbil med påhæng, autocamper og varebil.

 

Med ØresundGO Normal pris
Enkelt tur 350,- kroner 910,- kroner
Tur og retur 700,- kroner 1.820,- kroner
SmutTur rabat er udgået N/A

 

Priser for personbil med påhæng (over 15 meter), store autocampere (over 6 og 10 meter) samt lange varebiler (over 9 meter)

De følgende priser gælder for en almindelig personbil med langt påhæng (over 15 meter i alt), for store autocampere over 10 meter samt over 6 meter med påhæng og slutteligt varebiler over 9 meter. Priserne er i danske kroner, og inkl. 25% moms.

Med ØresundGO Normal pris
Enkelt tur 701,25,- kroner 1.600,- kroner
Tur og retur 1.402,50,- kroner 3.200,- kroner
Her gælder ingen SmutTur’s rabatter og SmutTur er samtidig udgået N/A N/A

 

Priser for motorcykel

Er du en af dem, som tager turen over Øresundsbroen på en af de to-hjulede motorcykler, så gælder følgende priser for dig. Priserne er i danske kroner, og inkl. 25% moms.

I oversigten herunder, kan du se hvad det koster at køre over Øresundsbroen, for en motorcykel.

Med ØresundsGO Normal pris
Enkelt tur 91,- kroner 230,- kroner
Tur og retur 182,- kroner 460,- kroner
SmutTur rabat er udgået N/A

 

Priser for dig som pendler

Er du en af de mange, som passerer Øresundbroen dagligt, så er der fordele ved at lave en ØresundPENDLER aftale.

Du kan læse om de aktuelle aftaler for ØresundPENDLER lige her.