fbpx

EFTERLYSNING: Rød MINI Cooper Cabriolet savnes fra Birkerød

En rød MINI Cooper Cabriolet er blevet stjålet fra Birkerød, og efterlyses nu. Den kan f.eks kendes på de to sorte striber

Rød MINI Cooper Cabriolet stjålet fra Birkerød

Et sted i tidsrummet mellem natten til torsdag den 30/6 og frem til den 1/7, har tyve været stukket afsted med en rød MINI Cooper Cabriolet fra Birkerød. Det opdagede ejeren som ønsker at være anonym, efter at der havde været indbrud og nøglerne til bilen var forsvundet.

Tyveriet er sket fra Bistrupvej i Birkerød, og bilen er muligvis set siden hen på Hørsholm motorvejen ved afkørsel 10, Hørsholm Syd, og måske igen ved Allerød Station, melder ejeren.

Her kan du se vores liste over aktuelle efterlyste biler

Da bilen forsvandt var den monteret med nummerpladerne: CP 86 027, men de kan være skiftet mange gange siden.

Den røde MINI Cooper Cabriolet kan kendes på sine to sorte streger på motorhjelmen, som er hvide i kanterne. Dertil har den nogle lidt atypiske alufælge monteret, som ikke alle MINI’er kører rundt med.

HJÆLP MED AT FINDE BILEN – DEL ARTIKLEN I DIT NETVÆRK

Hvis du skulle støde på denne MINI Cooper Cabriolet, så kontakt straks det lokale politi. Tag gerne et billede af bilen som det allerførste.

Da ejeren ønsker at være anonym i denne sag, skal alle tips og kontakt til ejeren ske igennem os. Du kan kontakte os direkte på Facebook siden, via dette link.

Se billeder af den efterlyste MINI Cooper Cabriolet, i galleriet herunder:

🤞 HJÆLP MED AT FINDE BILERNE - BLIV EN DEL AF VORES NETVÆRK!

Du kan nemt afmelde dig igen! Læs mere i vores privatlivspolitik

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.