####

Vi kender det alle. Vi vil gerne gøre et godt køb når den næste bil skal erhverves. Følgende er en guide til, hvordan du sikrer, at du ikke bliver “narret” til at købe en bil, som reelt fejler mere end du har regnet med. Faktisk fejler 95% af brugte biler mere end du forventer når du køber dem. Du kan derfor spare tusindvis af kroner ved at “dække” dig fornuftigt ind.

Første fase på rejsen til din næste brugte bil: Undersøg markedet

Første fase på din rejse mod din næste brugte bil vil ofte starte på en klassisk søgemaskine for biler. Her får du adgang til alle bilerne og kan nemt sammenligne km-antal, pris osv. på kryds og tværs af bilerne. En overskuelig og simpel måde at undersøge markedet på.
Hvad du ofte er mest interesseret i er prisen. Du vil gerne gøre en god handel, og inde på søgemaskinen med 50.000 biler har du nu fundet den perfekte bil til den perfekte pris. Nemt, ikke?
Hvad du måske ikke er bekendt med er, at det først er nu du for alvor skal til at være opmærksom!

Anden fase på rejsen til din næste brugte bil: Stol ikke på sælgeren

Der opstår nemlig et problem. Du som køber har ikke de samme interesser som sælgeren af bilen. Hvordan kan du så stole på, at han siger bilen er som den skal være? Det kan du hellere ikke!
Hvad du derimod bør gøre er at have en fagmand til at gennemtjekke bilen for at finde eventuelle fejl og mangler på bilen. Hvorfor bør du gøre det?

  1. 95% af alle brugte biler har fejl eller mangler
  2. En fagmand finder i gennemsnit 6 fejl pr. bil.

Hvad der er endnu vigtigere er, at du nu har grundlag for at forhandle prisen på din bil yderligere ned. Hver fejl, som fagmanden finder kan potentielt spare dig for tusindvis af kroner.

Recar.dk har samlet 100 dygtige autoriseret mekanikerer, som er klar til at udføre et autotjek af din bil hvor og hvornår du gerne vil have det. Bestil ét 124-punkts gennemtjek inden du køber din næste bil.

Tredje fase på rejsen til din næste brugte bil: Ro i maven

Med dette autotjek vil du med 95% sandsynlighed have sparet tusindvis af kroner samtidig med at du kan have helt ro i maven. Tilbage er blot at nyde din dejlige nye bil. Held og lykke med dit næste bilkøb!