Polestar, som nu er et selvstændigt mærke, har fundet tidspunktet for debuten på Polestar 1! Under Goodwood Festival of Speed, får den hurtige bil lov til at tage turen rundt på banen.

Bag rattet sidder Polestar’s chef-testkører, Joakim Rydholm, og fremvisningen på FOS, indgår som en del af den løbende globale introduktion af Polestar-mærket og netop Polestar 1-modellen. De tilstedeværende ved Goodwood, får lejlighed til at at se nærmere på bilens design og ydelse.

”Jeg er vildt spændt på at køre Polestar 1 prototypen på Goodwood,” siger Joakim Rydholm. ”Goodwood’s hill climb-rute har jeg drømt om i mange år, og at køre i den prototype, som vi har brugt så mange måneder på at udvikle, er noget helt specielt”.

Polestar-repræsentanter vil også være til stede i fabriksområdet til eventet. Foruden den kamouflerede prototype bliver der udstillet to Polestar 1-modeller, og de byder på endnu en mulighed for at opleve bilen, forud for de første kundeleverancer midt i 2019.

Thomas Ingenlath, som står i spidsen for Polestar udtalte: ”Det er spændende at være med på Goodwood Festival of Speed, der hvor alt det sjove sker: Passion, entusiasme og muligheden for at komme helt tæt på bilerne. Reaktionerne på Polestar 1 fra Storbritannien og Nordeuropa har været fantastiske, og vi betragter festivalen som en vigtig del af vores kontakt til entusiaster og kunder verden over. Det er en herlig mulighed for at møde en masse mennesker, som deler vores passion for Polestar og mærkets fremtid”.

Efter Goodwood Festival of Speed får Polestar 1 sin amerikanske debut under Monterey Car Week i Californien fra 23.-26. august.