https://www.youtube.com/watch?v=XIqbHadXLnk

Super Bowl reklame fra Porsche

Når det helt store event i USA går i gang, det såkaldte Super Bowl, er det ikke bare en stor begivenhed for de sportsinteresserede, det er i lige så høj grad en gigantisk begivenhed for medie- og marketingsfolk.

Hvert eneste år bliver der produceret spektakulære reklamer, som de mange seere snakker om i dagevis efter, og flere af videoerne går viralt på nettet. Derfor skal der tænkes kreativt og meget ekstraordinært, når produktionerne til disse reklamer skal sættes i gang. Ikke mindst fordi at en reklame i den givne periode, koster intet mindre end 34 millioner for 30 sekunder!

Og når så man skal finde ud af hvad reklamen skal indeholde, skal det også helst være noget folk synes er fedt. Og her trækker Porsche den nye elektriske Taycan ind som ‘hovedperson’, i den nye reklamefilm ‘The Heist’.

Biljagt gennem Tyskland

Den endelige reklame er omkring 2:30 minutter lang, og byder på masser af action. Scenerne er skudt fra masser af forskellige vinker, hvor der blandt andet er brugt en drone til at ramme de helt rigtige skud.

Reklamen starter på Porsche Museum i Tyskland, hvor den nye elektriske Porsche Taycan helt lydløst forsvinder ud af museet, bag de sikkerhedsvagter som skal passe på de dyre biler.

https://www.youtube.com/watch?v=92sXWVxRr0g

Den endelige reklamevideo ses herover, og varer omkring 2:30 minutter

Når Taycan er på vej væk, skynder vagterne sig at tage for sig af de resterende biler, for at følge med ud og jagte den elektriske sportsvogn. Første scene ude foran Porsche Museum byder blandt andet på drift i de mange biler, rundt i den store rundkørsel man finder lige ude foran.

Herefter blæser bilerne gennem gaderne og videre ud på den ellers forbudte slotsplads, hvor en patruljevogn holder pause, da de mange sportsvogne pludselig kommer forbi.

Videoen fortsætter videre ud gennem byen gennem små gader og broer, i nogle af de mest smukke omgivelser i Tyskland.

Ikoniske biler bidrager til videoen

I den super fede reklamefilm, kan du se en række af Porsches mest ikoniske biler. Det er blandt andet den helt gamle Porsche traktor, til den Le-Mans vindende Porsche 917 K racerbil til en hyperbil af en Porsche 918 Spyder.

Bag rattet sidder masser af stuntkørere, og i den flotte video på omkring 20 minutter her i toppen, kan du se med hvordan den store produktion blev til, hen over de seks optagedage.

Hvis du vil se den endelige reklame, så findes den i midten af denne artikel.