Hjem » Tuning » Underground Racing tuner på Huracan

Underground Racing tuner på Huracan

Alle informationerne bliver udgivet meget snart

Der findes ikke mange af dem, men disse Lamborghini tunings specialister fra Underground Racing har udgivet de første billeder og info, om deres twin-turbo tunings program for Lamborghini Huracan.

Underground Racing fortæller, at de første tests med deres nye setup har været gode. De nærmere informationer omkring hvor meget den yder, er de ikke kommet ud med endnu. Men det nye setup er bygget på deres eget JJR MoTec M1 elektronik og firmware system.

Følelsen af at køre en Huracan med deres twin-turbo setup, er ikke noget man kan forklare hvordan føles. Det skal opleves. Og snart lægges sidste hånd på bilen, og så udgiver de alle informationerne om den.

En standard Lamborghini Huracan har en 5,2-liters V10 motor med 610 hestekræfter og 560 Nm. Den vejer 1.422 kilo, og går til 100 km/t på bare 3,2 sekunder. Topfarten sættes ind ved hele 325 km/t. Vi venter spændt på detaljerne om Underground Racing’s projekt!

 

Tjek også

Techart GT Street RS får debut til Geneve Motor Show

Techart har taget udgangspunkt i Porsche 911 Turbo S, det er i forvejen en hurtig maskine. Men Techart har tryllet lidt, og tilføjet ekstra kræfter til dette monster af en Techart Porsche.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *