Prior Design giver Porsche Taycan bredt bodykit

Hvis du synes at din nye Porsche Taycan er for kedelig at se på, og du ellers allerede har valgt nogle andre fælge og lakering end alle de andre ejere, så er det nu blevet muligt at gøre den lyn-hurtige elbil endnu vildere.

Tunerne fra Prior Design har nemlig lanceret et nyt bodykit til den elektriske Porsche, som gør den bred, lav og tilføjer en ekstra stor hækspoiler på bagenden!

Vi har tidligere set tunings-eksemplarer på andre elbiler, men det har primært været på Tesla modellerne. Men nu er den hardcore Porsche Taycan altså også kommet i spil, hos flere af fabrikanterne!

Ned på maven med elbilen

Hvis du vælger at tilkøbe det nye bodykit fra Prior Design til din elektriske Porsche Taycan, så skal du forvente at den ændrer udseende ret markant.

Noget af det som firmaet tilføjer til bilen er, at den får et 60 mm bredere bodykit på skærmene foran og et 100 mm bredere bodykit bagpå. Forklappen på bilen er også ny, og de brede skærme har masser af aerodynamiske detaljer. Nederst på fronten er der også en frontsplitter og små vinger, der hjælper yderligere til aerodynamikken.

Dertil bliver der også installeret et sideskørt, som gør den bredere hen af siderne. Dine fælge bliver udskiftet med nye 22-tommer alufælge. Bagpå kommer der en ny diffuser, mens der på toppen kommer en enorm hækspoiler.

Er du ikke så vild med det aggressive bodykit, så lover Prior Design at der også kommer en lidt mere neutral variant.

Hvis du vil kende priserne, må du dog kontakte Prior Design for at få detaljerne. Men du skal nok ikke forvente, at det er en helt billig omgang.

Se billeder af Prior Design Porsche Taycan i galleriet herunder: