fbpx

Spirtny 911 GT2 RS set i København

En carspotter fra @Danish_supercars på Instagram har spottet den spritnye 911 GT2 RS i det indre København

Drengene fra carspotter profilen @Danish_supercars på Instagram, så fredag formiddag, den spritnye Porsche 911 GT2 RS i det indre København. Bilen kan opleves til dette års Copenhagen Historic Grand Prix, som afholdes denne weekend.

Den nye Porsche 911 GT2 RS, er næsten lige blevet lanceret som led i præsentationen af bilspillet Forza Motorsport 7 til Xbox.

Fakta om 911 GT2 RS

Den nye Porsche 911 GT2 RS har intet mindre end 700 hestekræfter og 750 Nm. 0-100 km/t klares på 2.8 sekunder, ved hjælp af den lynhurtige PDK gearkasse. Topfarten sættes ind ved 340 km/t, skal du have bilen på danske plader starter priserne fra 5,5 mio danske kroner. Vil du have den med læder og Alcantara, skal du slippe 60.000 kr. ekstra.

[nggallery id=684]

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.