fbpx

Premiere: Porsche præsenterer ny Macan

Ved øjekast er den største designmæssige ændring på Macan 2018, den nye LED baglygte stribe der går hele vejen over bagklappen. Men det er ikke det eneste der har ændret sig, på Cayenne´s mere sportslige lillebror.

Hvad er nyt?

Den nye Macan vil blive leveret standard med LED forlygter, samt den nye tredimensionelle LED baglygte stribe. Bilen er med elementer fra Porsche 911 og 918 Spyder, blevet endnu mere sportslig. En del af det nye design, er blandt andet det velkendte GT rat, og redesignede luftindtag.

Premiere: Porsche præsenterer ny Macan, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og BiltestsPremiere: Porsche præsenterer ny Macan, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Interiøret

Også interiøret har fået en omgang. Macan kan leveres med en 11” Fuld HD – Touch skærm med PCM (Porsche Communication Management). Bilen har også fået det nye infotainment system, vi kender fra Panamera og Cayenne. Med Porsches Connect Plus, kan digitale funktioner som trafikinformation, navigation og voice control aktiveres.

Premiere: Porsche præsenterer ny Macan, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Succesfuld model

Porsche Macan er siden sin præsentation i 2014, blevet solgt i mere end 350.000 eksemplarer. Den kompakte SUV er specielt populær på det kinesiske marked, hvor der er solgt mere end 100.000 enheder.

Der er endnu ikke landet priser på Macan inkl. moms & dansk afgift, vi opdater så snart priserne lander.

Premiere: Porsche præsenterer ny Macan, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Du kan se flere billeder af den nye Macan, i galleriet herunder.

[nggallery id=866]

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.