Porsche præsenterer tredje generation af Cayenne

Porsche kunne tirsdag morgen præsenterer, en ny generation populære SUV

Porsche-Chef Oliver Blume, præsenterede tirsdag morgen, den tredje generation af den populære Porsche SUV, Cayenne. Modellen er siden præsentationen i 2002, blevet solgt i mere end 760.000 eksemplarer.

Den nye generation, er med sin letvægtskonstruktion 65 kilo lettere end sin forgænger. Cayenne S, leveres med en 6-cylindrede benzinmotor, der yder 440 hk. Det sender SUV ´en fra 0-100 km/t på under 5 sekunder, mens topfarten er 265 km/t.

Den almindelige Cayenne, leveres ligeledes med en 6-cylinderet benzinmotor, her er hestekræfterne dog reduceret til 340 hk, altså 40 hk mere end forgængeren.

De to nye Cayenne modeller kan allerede fra i dag, bestilles hos Porsche Center Sjælland og Porsche Center Jylland. Cayenne koster fra 1.401.45 Kr. Og Cayenne S koster fra 1.737.064 Kr. Inkl. Moms og afgifter.

Se flere billeder af den nye Cayenne, i galleriet herunder.

[nggallery id=696]

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!