fbpx

Her er den nye Aventador S Roadster

Lamborghini har netop offentliggjort billeder, af deres seneste skud på stammen.

Lamborghini er nu klar, med endnu en version af deres populære V12 superbil. Denne gang en Aventador S Roadster. Bilen er drevet af en 740 hestes V12 motor, der sender bilen fra 0-100 km/t på 3.0 sekunder, mens 0-200 km/t klares på 9.0 sekunder. Bilens topfart er angivet til +350 km/t.

Aventador S Roadster, er som den første bil i sin klasse, udstyret med firehjulsstyring, der gør det muligt at styre bilen gennem sving med højere hastighed. Bilen er ligesom sine forgængere, også med firehjulstræk, der gør bilens acceleration hurtig og sikker.

Aventador S Roadster, vil i Europa komme til at koste 2.333.450 Kr. Eksklusiv afgift og evt. Ekstraudstyr. De første kunder, kan se frem til at få bilen leveret, i februar 2018.

Aventador S Roadster får debut, til IAA – Frankfurt Motor Show i midt/slut september.

Se flere billeder af den nye Aventador, i galleriet herunder.

[nggallery id=705]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.