fbpx

Her er den nye Aventador S Roadster

Lamborghini har netop offentliggjort billeder, af deres seneste skud på stammen.

Lamborghini er nu klar, med endnu en version af deres populære V12 superbil. Denne gang en Aventador S Roadster. Bilen er drevet af en 740 hestes V12 motor, der sender bilen fra 0-100 km/t på 3.0 sekunder, mens 0-200 km/t klares på 9.0 sekunder. Bilens topfart er angivet til +350 km/t.

Aventador S Roadster, er som den første bil i sin klasse, udstyret med firehjulsstyring, der gør det muligt at styre bilen gennem sving med højere hastighed. Bilen er ligesom sine forgængere, også med firehjulstræk, der gør bilens acceleration hurtig og sikker.

Aventador S Roadster, vil i Europa komme til at koste 2.333.450 Kr. Eksklusiv afgift og evt. Ekstraudstyr. De første kunder, kan se frem til at få bilen leveret, i februar 2018.

Aventador S Roadster får debut, til IAA – Frankfurt Motor Show i midt/slut september.

Se flere billeder af den nye Aventador, i galleriet herunder.

[nggallery id=705]

LÆS OGSÅ:
Ny Lamborghini Veneno vises frem - nu uden tag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.