Her er den nye Rolls-Royce SUV “Cullinan”

Her de første officielle billeder, af Rolls-Royces nye “Cullinan” SUV.

Den engelske luksusbilsproducent Rolls-Royce, var torsdag formiddag klar med deres længe ventede SUV. Bilen der kommer til at bære navnet “Cullinan”, er Rolls-Royce seneste skud på stammen af luksusbiler.

Den Goodwood byggede SUV, vil være drevet af en 6.75 liters, Bi Turbo V12, med 563 hestekræfter. Mange hestekræfter skal der også til, for at skubbe den mere end 2,6 ton tunge SUV, der kører på 22” fælge. Topfarten nås ved 250 km/t.

Her er den nye Rolls-Royce SUV “Cullinan”, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Med en pris på 325.000 $, er Cullinan klart i den tungere ende for luksus SUVer. Konkurrenter som Bentley Bentayga og Lamborghini Urus, starter fra 200.000 $.

Du kan se flere billeder Cullinan, i galleriet herunder. Den engelske lifestyle YouTuber Mr. JWW har også haft et første kig på bilen, som du også kan se herunder.

[nggallery id=787]

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!