fbpx

Her er den nye Rolls-Royce SUV “Cullinan”

Her de første officielle billeder, af Rolls-Royces nye “Cullinan” SUV.

Den engelske luksusbilsproducent Rolls-Royce, var torsdag formiddag klar med deres længe ventede SUV. Bilen der kommer til at bære navnet “Cullinan”, er Rolls-Royce seneste skud på stammen af luksusbiler.

Den Goodwood byggede SUV, vil være drevet af en 6.75 liters, Bi Turbo V12, med 563 hestekræfter. Mange hestekræfter skal der også til, for at skubbe den mere end 2,6 ton tunge SUV, der kører på 22” fælge. Topfarten nås ved 250 km/t.

Med en pris på 325.000 $, er Cullinan klart i den tungere ende for luksus SUVer. Konkurrenter som Bentley Bentayga og Lamborghini Urus, starter fra 200.000 $.

Du kan se flere billeder Cullinan, i galleriet herunder. Den engelske lifestyle YouTuber Mr. JWW har også haft et første kig på bilen, som du også kan se herunder.

[nggallery id=787]

LÆS OGSÅ:
EFTERLYSNING: Nynne savner sin blå VW Golf R32

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.