fbpx

Første gang i Danmark: 1.200 hestes GT-R kommer til Auto Show i Odense

Auto Show Denmark i Odense, præsenterer vanvittig drift bil til årets show.

Når Auto Show Denmark for anden gang slår dørene op, til Odense Kongres Center, bliver det igen i år med en stor drift highlight. Sidste år havde publikum fornøjelsen, af den New Zealandske racerkører ”Mad Mike”, og hans 1.200 hestes Radbull Mazda MX5.

Første gang i Danmark: 1.200 hestes GT-R kommer til Auto Show i Odense, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

I år er en endnu vildere bil stjernen til showet. Der er tale om Monster Energys 1.200 hestes Liberty Walk Nissan GTR, der køres af den engelske racerkører Steve Baggsy Biagioni.

Første gang i Danmark: 1.200 hestes GT-R kommer til Auto Show i Odense, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests
Credit: Larry Chen/Monster Energy

Den unikke Nissan GT-R, vil kunne opleves til Auto Show i Odense, den 11 & 12 August 2018. Du kan få en lille teaser af bilen, i videoen nedenfor.

[nggallery id=774]

Credit: Larry Chen/Monster Energy & Pro-Street.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.