fbpx

Danmarkspremiere Mitsubishi Eclipse Cross

Mød den nye Eclipse Cross hos Mitsubishi i weekenden.

Den nye Mitsubishi Eclipse Cross er første model udviklet efter den nye vision. Med det nye Dynamic Shield og SUV-coupé design står den som noget unikt i sin klasse, og på alle måder står den for det nye Mitsubishi med ny teknologi og attraktiv intelligent indretning. Med avanceret firehjulstræk er den også tro mod Mitsubishis kerne-DNA, som har været videreudviklet siden introduktionen af den første model med træk på alle fire, PX33, i 1936.

Nytænkt kabinedesign og højere kvalitet

Instrumentbordet er delt op i to afdelinger. Den øverste del giver overskuelige informationer med tydelige displays og instrumenter, og her står Smartphone Link Display Audio-systemet (SDA) med 7” touchscreen i centrum. Det nye infotainmentsystem understøtter Apple CarPlay**, og kan betjenes via avanceret talestyring. Den nederste del af instrumentbordet, hvor den primære betjening foregår, sidder den nye Touchpad Controller, hvor man, som på en smartphone, swiper for eksempelvis at justere volumen eller betjene Apple CarPlay.

LÆS OGSÅ:
Copenhagen Historic Grand Prix 2011 i Fælledparken

 

I synsfeltet foran føreren får man øje på en gennemsigtig skærm, et head up-display, med krystalklar gengivelse af de vigtigste informationer under kørslen. Alle udgaver af den nye Eclipse Cross har automatisk nødbremse, kollisionsadvarsel, alarm for utilsigtet vejbaneskift, regnsensor og bakkestart-assistent, mens adaptiv fartpilot, advarsel for tværgående trafik, Multi Around Monitor med 360 graders kamera og advarsel i blinde vinkler også fås i Eclipse Cross.

Helt ny benzinmotor – hele 163 hk

En moderne SUV fortjener en topmoderne motor, og Mitsubishi har derfor udviklet en helt ny 1,5-liters benzinmotor med turbo til Eclipse Cross. Med en ydelse på 163 hk/250 Nm passer den omdrejningsvillige motor med bl.a. dobbeltsidet variabel MIVEC-ventilstyring perfekt i den dynamiske SUV.

Den avancerede turbomotor har som standard en præcis 6-trins manuel gearkasse, men kunderne kan også vælge Mitsubishis nye trinløse, automatiske CVT-gearkasse. Den effektive gearkasse har i Sport Mode 8 kunstigt indlagte trin, som giver mulighed for en mere sportslig kørestil.

LÆS OGSÅ:
Mercedes-Maybach S650 Pullmann - når Maybach ikke er nok i sig selv

Attraktive priser, fuldendt udstyr – fra 283.880 kr. inkl. leveringsomkostninger

Den 26. og 27. maj holder landets Mitsubishi forhandlere Danmarkspremiere, og i centrum er den nye Eclipse Cross.

Flere billeder af Eclipse Cross, kan ses herunder.

[nggallery id=795]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.