fbpx

Danmarkspremiere Mitsubishi Eclipse Cross

Mød den nye Eclipse Cross hos Mitsubishi i weekenden.

Den nye Mitsubishi Eclipse Cross er første model udviklet efter den nye vision. Med det nye Dynamic Shield og SUV-coupé design står den som noget unikt i sin klasse, og på alle måder står den for det nye Mitsubishi med ny teknologi og attraktiv intelligent indretning. Med avanceret firehjulstræk er den også tro mod Mitsubishis kerne-DNA, som har været videreudviklet siden introduktionen af den første model med træk på alle fire, PX33, i 1936.

Nytænkt kabinedesign og højere kvalitet

Instrumentbordet er delt op i to afdelinger. Den øverste del giver overskuelige informationer med tydelige displays og instrumenter, og her står Smartphone Link Display Audio-systemet (SDA) med 7” touchscreen i centrum. Det nye infotainmentsystem understøtter Apple CarPlay**, og kan betjenes via avanceret talestyring. Den nederste del af instrumentbordet, hvor den primære betjening foregår, sidder den nye Touchpad Controller, hvor man, som på en smartphone, swiper for eksempelvis at justere volumen eller betjene Apple CarPlay.

 Danmarkspremiere Mitsubishi Eclipse Cross, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

I synsfeltet foran føreren får man øje på en gennemsigtig skærm, et head up-display, med krystalklar gengivelse af de vigtigste informationer under kørslen. Alle udgaver af den nye Eclipse Cross har automatisk nødbremse, kollisionsadvarsel, alarm for utilsigtet vejbaneskift, regnsensor og bakkestart-assistent, mens adaptiv fartpilot, advarsel for tværgående trafik, Multi Around Monitor med 360 graders kamera og advarsel i blinde vinkler også fås i Eclipse Cross.

Helt ny benzinmotor – hele 163 hk

En moderne SUV fortjener en topmoderne motor, og Mitsubishi har derfor udviklet en helt ny 1,5-liters benzinmotor med turbo til Eclipse Cross. Med en ydelse på 163 hk/250 Nm passer den omdrejningsvillige motor med bl.a. dobbeltsidet variabel MIVEC-ventilstyring perfekt i den dynamiske SUV.

Den avancerede turbomotor har som standard en præcis 6-trins manuel gearkasse, men kunderne kan også vælge Mitsubishis nye trinløse, automatiske CVT-gearkasse. Den effektive gearkasse har i Sport Mode 8 kunstigt indlagte trin, som giver mulighed for en mere sportslig kørestil.

Attraktive priser, fuldendt udstyr – fra 283.880 kr. inkl. leveringsomkostninger

Den 26. og 27. maj holder landets Mitsubishi forhandlere Danmarkspremiere, og i centrum er den nye Eclipse Cross.

Flere billeder af Eclipse Cross, kan ses herunder.

[nggallery id=795]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.