fbpx

Audi starter produktion af elbilen Audi E-Tron

Pressemeddelse

Den 3. september 2018 startede Audi serieproduktionen af Audi e-tron på mærkets fabrik i Bruxelles. Brandets første fuldt elektriske SUV har en rækkevidde, der er egnet til daglig brug.

Peter Kössler og Patrick Danau, hhv. medlem af direktionen for produktion og logistik hos AUDI AG og administrerende direktør i Audi Brussels, insisterede på at se den første Audi e-tron køre stille af samlebåndet. “Audi e-tron er en sand pioner”, udtalte Peter Kössler. “Den har innovative teknologier som virtuelle sidespejle og kombinerer traditionelle Audi kvaliteter i handling og dynamik med teknisk Vorsprung, der rækker langt ud over bilen.

Således er vores Bruxelles-produktionsanlæg blevet omfattende moderniseret til produktionen, og det er verdens første certificerede CO2-neutrale serieproduktion i premium-segmentet.” På fabrikken i Bruxelles modregnes alle emissioner, der opstår i produktionen og på stedet, primært gennem vedvarende energi, men også gennem miljøprojekter.

“Audi har opbygget mange kompetencer internt til Audi e-tron og har selv udviklet både batteriteknologien og selve drivlinjen. Mange produktionstrin er blevet redesignet, planlagt og implementeret af medarbejderne,” siger Patrick Danau, administrerende direktør for Audi Brussels.

LÆS OGSÅ:
Super Bowl 2011 reklamerne (Video)

Siden sommeren 2016 har fabrikken i vidt omfang ombygget sin karosseriafdeling, lakeringsanlæg og samlebånd trin for trin og har oprettet sin egen batteriproduktion. Førerløse transportsystemer bringer elbilens batterier “just in sequence” til samlebåndet, og medarbejderne i Bruxelles har modtaget mere end 200.000 timers træning til den første helt elektriske Audi og har således været perfekt forberedt til produktionsstart.

Audi sender live fra verdenspremieren på Audi e-tron i San Francisco den 17. september kl. 20.30. lokal tid (18. september kl. 5.30 CEST) på www.e-tron.audi.

Audi e-tron i Danmark
Audi e-tron forventes at lande hos de danske forhandlere omkring årsskiftet. Der er ikke danske priser på Audi e-tron endnu. Vi opdaterer så snart Audi er klar med danske priser.

Du kan se flere billeder, af den camouflerede Audi E-Tron i galleriet herunder.

[nggallery id=906]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.