fbpx

Audi starter produktion af elbilen Audi E-Tron

Pressemeddelse

Den 3. september 2018 startede Audi serieproduktionen af Audi e-tron på mærkets fabrik i Bruxelles. Brandets første fuldt elektriske SUV har en rækkevidde, der er egnet til daglig brug.

Peter Kössler og Patrick Danau, hhv. medlem af direktionen for produktion og logistik hos AUDI AG og administrerende direktør i Audi Brussels, insisterede på at se den første Audi e-tron køre stille af samlebåndet. “Audi e-tron er en sand pioner”, udtalte Peter Kössler. “Den har innovative teknologier som virtuelle sidespejle og kombinerer traditionelle Audi kvaliteter i handling og dynamik med teknisk Vorsprung, der rækker langt ud over bilen.

Således er vores Bruxelles-produktionsanlæg blevet omfattende moderniseret til produktionen, og det er verdens første certificerede CO2-neutrale serieproduktion i premium-segmentet.” På fabrikken i Bruxelles modregnes alle emissioner, der opstår i produktionen og på stedet, primært gennem vedvarende energi, men også gennem miljøprojekter.

Audi starter produktion af elbilen Audi E-Tron, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests Audi starter produktion af elbilen Audi E-Tron, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

“Audi har opbygget mange kompetencer internt til Audi e-tron og har selv udviklet både batteriteknologien og selve drivlinjen. Mange produktionstrin er blevet redesignet, planlagt og implementeret af medarbejderne,” siger Patrick Danau, administrerende direktør for Audi Brussels.

Siden sommeren 2016 har fabrikken i vidt omfang ombygget sin karosseriafdeling, lakeringsanlæg og samlebånd trin for trin og har oprettet sin egen batteriproduktion. Førerløse transportsystemer bringer elbilens batterier “just in sequence” til samlebåndet, og medarbejderne i Bruxelles har modtaget mere end 200.000 timers træning til den første helt elektriske Audi og har således været perfekt forberedt til produktionsstart.

Audi sender live fra verdenspremieren på Audi e-tron i San Francisco den 17. september kl. 20.30. lokal tid (18. september kl. 5.30 CEST) på www.e-tron.audi.

Audi e-tron i Danmark
Audi e-tron forventes at lande hos de danske forhandlere omkring årsskiftet. Der er ikke danske priser på Audi e-tron endnu. Vi opdaterer så snart Audi er klar med danske priser.

Du kan se flere billeder, af den camouflerede Audi E-Tron i galleriet herunder.

[nggallery id=906]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.