fbpx

AC Schnitzer laver BMW I8 Roadster med ondt bodykit

Er din nye BMW I8 Roadster lige kedelig nok? Så skulle du måske sende den forbi AC Schnitzer

De første kunder får i øjeblikket deres BMW I8 Roadster leveret, og skulle du mod forventningen synes at designet er lige kedeligt nok, har det tyske tuningsfirma AC Schnitzer fundet løsningen. De er klar med et helt igennem ondt bodykit, til hybrid sportsvognen.

Den tyske tuner er klar med carbon dele som: Kulfiber finner, kulfiber sideskørter og en kulfiber vinge. Affjedrings setup’et på bilen kan også ændres, så bilen bliver mellem 20 & 25 mm lavere. De normale 20” turbine fælge er udskiftet, med AC Schnitzer’s 4,4 kilo lettere 21” fælge.

På interiørfronten er der ikke de store ændringer, pedalerne kan dog skiftes til AC Schnitzer aluminiums pedaler, der kan købes AC Schnitzer gulvmåtter og system controlleren kan skiftes til aluminium.

Samme motor

Der er ikke pillet ved hybridens motor, den yder fortsat 369 hestekræfter, med el og benzin kombineret. 0 – 100 km/t overstås på 4,4 sekunder og den elektronisk begrænsede topfart er fortsat 249 km/t.

LÆS OGSÅ:
Mercedes AMG CLK GTR sættes på auktion for svimlende beløb

Du kan se flere billeder af den tyske sportshybrid, i galleriet herunder:

[nggallery id=868]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.