fbpx

AC Schnitzer laver BMW I8 Roadster med ondt bodykit

Er din nye BMW I8 Roadster lige kedelig nok? Så skulle du måske sende den forbi AC Schnitzer

De første kunder får i øjeblikket deres BMW I8 Roadster leveret, og skulle du mod forventningen synes at designet er lige kedeligt nok, har det tyske tuningsfirma AC Schnitzer fundet løsningen. De er klar med et helt igennem ondt bodykit, til hybrid sportsvognen.

AC Schnitzer laver BMW I8 Roadster med ondt bodykit, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Den tyske tuner er klar med carbon dele som: Kulfiber finner, kulfiber sideskørter og en kulfiber vinge. Affjedrings setup’et på bilen kan også ændres, så bilen bliver mellem 20 & 25 mm lavere. De normale 20” turbine fælge er udskiftet, med AC Schnitzer’s 4,4 kilo lettere 21” fælge.

AC Schnitzer laver BMW I8 Roadster med ondt bodykit, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests AC Schnitzer laver BMW I8 Roadster med ondt bodykit, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

På interiørfronten er der ikke de store ændringer, pedalerne kan dog skiftes til AC Schnitzer aluminiums pedaler, der kan købes AC Schnitzer gulvmåtter og system controlleren kan skiftes til aluminium.

Samme motor

Der er ikke pillet ved hybridens motor, den yder fortsat 369 hestekræfter, med el og benzin kombineret. 0 – 100 km/t overstås på 4,4 sekunder og den elektronisk begrænsede topfart er fortsat 249 km/t.

Du kan se flere billeder af den tyske sportshybrid, i galleriet herunder:

[nggallery id=868]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.