fbpx

Wide-body Aventador

Liberty Walk bygger bredere Aventador

De japanske tunere hos Liberty Walk, der bl.a. er kendt for deres bredde bodykits til biler som Nissan GT-R, Ferrari 458 Italia og BMW M3, har udgivet de første billeder af deres seneste projekt, der er baseret på en Lamborghini Aventador.

Det ekstremt brede bodykit er bygget på en Aventador LP 720-4 50th Anniversario, og er prissat til 37.118 USD. Kittet inkluderer større hjulkasser, nye sideskørter, fastmonteret spoiler og ny splitter i karbonfiber.  For at ingen skulle komme til at overse det utroligt aggrassive ydre, er udstødningssystemet blevet opgraderet for at give den 6,5 liters V12 bedre mulighed for tiltrække sig opmærksomhed fra ellers uvidende fodgængere.

Der er i øjeblikket ikke mange detaljer tilgængelige, men Liberty Walk lover at offentliggøre al information i løbet af de kommende måneder.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.