fbpx

Wide-body Aventador

Liberty Walk bygger bredere Aventador

De japanske tunere hos Liberty Walk, der bl.a. er kendt for deres bredde bodykits til biler som Nissan GT-R, Ferrari 458 Italia og BMW M3, har udgivet de første billeder af deres seneste projekt, der er baseret på en Lamborghini Aventador.

Det ekstremt brede bodykit er bygget på en Aventador LP 720-4 50th Anniversario, og er prissat til 37.118 USD. Kittet inkluderer større hjulkasser, nye sideskørter, fastmonteret spoiler og ny splitter i karbonfiber.  For at ingen skulle komme til at overse det utroligt aggrassive ydre, er udstødningssystemet blevet opgraderet for at give den 6,5 liters V12 bedre mulighed for tiltrække sig opmærksomhed fra ellers uvidende fodgængere.

Der er i øjeblikket ikke mange detaljer tilgængelige, men Liberty Walk lover at offentliggøre al information i løbet af de kommende måneder.

 

 

LÆS OGSÅ:
*Breaking news*: Peugeot viser ny 508

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.