fbpx

VW Tarok Concept offentliggjort i Sao Paulo

VW Tarok bliver firmaets nye pickup truck

Det er ikke mere end en uge siden, at vi så de første skitser af VW´s nye pickup truck og nu har tyskerne løftet sløret for konceptbilen under motorshowet i Sao Paulo.
VW slår fast at bilerne vil rulle af samlebåndende, vil se stort set ud som konceptbilen, som ser yderst moderne ud. Et særligt træk er forlygterne, der er integreret i kølergrillen og de nedre luftindtag. Den metalgrå C-stolpe giver, i spil med soltaget, et næsten targa-lignende udseende.

Designet af interiøret er tilfuldt men simpelt. Konceptbilen er udstyret med et digitalt instrumentbord og en stor skærm, der huser infotainmentsystemet. Det er dog ikke sikkert at dette vil blive ført over i produktionsversionen.

VW Tarok Concept differentierer sig fra det fleste andre pickups ved at have et et multifunktionelt lad. VW har taget inspiration fra den gamle Chevrolet Avalanche, der gav mulighed for at åbne et panel mellem kabinen og laddet. I normal tilstand er Tarok’ens lad 1206 millimeter langt, men med det åbne panel og sammenfoldede  bagsæder, forlænges det til 1861 millimeter. VW fortæller at Tarok kan bære et ekstra ton på laddet.

LÆS OGSÅ:
Kabinen i Giulia er afsløret!

VW Tarok Concept er udstyret med en 1,4-liters TSI-motor med 148 hk. Motoren kan køre på ethanol eller på en blanding af benzin og ethanol. Gearkassen er en 6-trins automatgearkasse, der sender kræfterne til alle fire hjul.
Motoren vil desværre ikke blive brugt i serieproduktionen. En 2,0-liters turbodiesel med 148 hk vil blive brugt istedet.

VW Tarok vil indtil videre kun blive solgt på det brasilianske marked, men hvis tallene er gode, vil VW introducere modellen i Europa.

[nggallery id=963]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.