fbpx

VW Tarok Concept offentliggjort i Sao Paulo

VW Tarok bliver firmaets nye pickup truck

Det er ikke mere end en uge siden, at vi så de første skitser af VW´s nye pickup truck og nu har tyskerne løftet sløret for konceptbilen under motorshowet i Sao Paulo.
VW slår fast at bilerne vil rulle af samlebåndende, vil se stort set ud som konceptbilen, som ser yderst moderne ud. Et særligt træk er forlygterne, der er integreret i kølergrillen og de nedre luftindtag. Den metalgrå C-stolpe giver, i spil med soltaget, et næsten targa-lignende udseende.

Designet af interiøret er tilfuldt men simpelt. Konceptbilen er udstyret med et digitalt instrumentbord og en stor skærm, der huser infotainmentsystemet. Det er dog ikke sikkert at dette vil blive ført over i produktionsversionen.

VW Tarok Concept differentierer sig fra det fleste andre pickups ved at have et et multifunktionelt lad. VW har taget inspiration fra den gamle Chevrolet Avalanche, der gav mulighed for at åbne et panel mellem kabinen og laddet. I normal tilstand er Tarok’ens lad 1206 millimeter langt, men med det åbne panel og sammenfoldede  bagsæder, forlænges det til 1861 millimeter. VW fortæller at Tarok kan bære et ekstra ton på laddet.

VW Tarok Concept er udstyret med en 1,4-liters TSI-motor med 148 hk. Motoren kan køre på ethanol eller på en blanding af benzin og ethanol. Gearkassen er en 6-trins automatgearkasse, der sender kræfterne til alle fire hjul.
Motoren vil desværre ikke blive brugt i serieproduktionen. En 2,0-liters turbodiesel med 148 hk vil blive brugt istedet.

VW Tarok vil indtil videre kun blive solgt på det brasilianske marked, men hvis tallene er gode, vil VW introducere modellen i Europa.

[nggallery id=963]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.