fbpx

Video: Porsche Mission e Cross Turismo

Designcheferne fra Porsche forklarer design-DNA af Mission e Cross Turismo

Tilbage i 2015 viste Porsche hvordan deres fremtidige rival til Tesla Model S kunne se ud i form af konceptbilen Porsche Mission e. Bilen præsenterede et smukt, elegant og ikke mindst futuristisk design med subtile hints til hyperbilen Porsche 918 Spyder.

Nu er Porsche på banen med en ny fuldt elektrisk konceptbil med navnet, Porsche Mission e Cross Turismo, der blev præsenteret på Geneva Motor Show tilbage i marts. Denne gang ser det ud til, at folkene fra Stuttgart har taget en lidt mere realistisk og nutidig tilgang til ideen om en elektrisk Porsche.
I en ny video fra det tyske automobil-firma tager designcheferne, Michael Mauer, Peter Varga og Ivo van Hulten os med rundt om de vigtigste designelementer på Porsche Mission e Cross Turismo.

 

[nggallery id=776]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.