Video: Porsche Mission e Cross Turismo

Designcheferne fra Porsche forklarer design-DNA af Mission e Cross Turismo

Tilbage i 2015 viste Porsche hvordan deres fremtidige rival til Tesla Model S kunne se ud i form af konceptbilen Porsche Mission e. Bilen præsenterede et smukt, elegant og ikke mindst futuristisk design med subtile hints til hyperbilen Porsche 918 Spyder.

Nu er Porsche på banen med en ny fuldt elektrisk konceptbil med navnet, Porsche Mission e Cross Turismo, der blev præsenteret på Geneva Motor Show tilbage i marts. Denne gang ser det ud til, at folkene fra Stuttgart har taget en lidt mere realistisk og nutidig tilgang til ideen om en elektrisk Porsche.
I en ny video fra det tyske automobil-firma tager designcheferne, Michael Mauer, Peter Varga og Ivo van Hulten os med rundt om de vigtigste designelementer på Porsche Mission e Cross Turismo.

 

[nggallery id=776]

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!