fbpx

Top Gear sæson 26 er på trapperne

Chris Harris, Rory Reid og Matt LeBlanc tager på nye eventyr

Top Gear er klar til en ny sæson, men der er ikke blevet fastsat en eksakt premieredag. Hvis sidste års sæson kan bruges som indikator, kan vi forvente at se de tre værter igen et sted mellem slutningen af februar, og starten af marts. Som altid kan vi se frem til et spektakulært miks af biltests og nye eventyr i sære motoriserede kreationer.

De tre værter vil fortsætte på showet i 2019, men til næste år vil der ske ændringer i castet. Matt LeBlanc offentliggjorde sidste år at han ville stoppe på programmet i 2020, og Rory Reid vil få en fast plads på det online segment “Extra Gear”.
Afløserne bliver den engelske komiker Joseph McGuinness, og den engelske cricketspiller Andrew Flintoff. De to veteran-fans af showet vil slutte sig til Chris Harris, som fremover vil få en mere ledende rolle på programmet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.