fbpx

Top Gear sæson 26 er på trapperne

Chris Harris, Rory Reid og Matt LeBlanc tager på nye eventyr

Top Gear er klar til en ny sæson, men der er ikke blevet fastsat en eksakt premieredag. Hvis sidste års sæson kan bruges som indikator, kan vi forvente at se de tre værter igen et sted mellem slutningen af februar, og starten af marts. Som altid kan vi se frem til et spektakulært miks af biltests og nye eventyr i sære motoriserede kreationer.

De tre værter vil fortsætte på showet i 2019, men til næste år vil der ske ændringer i castet. Matt LeBlanc offentliggjorde sidste år at han ville stoppe på programmet i 2020, og Rory Reid vil få en fast plads på det online segment “Extra Gear”.
Afløserne bliver den engelske komiker Joseph McGuinness, og den engelske cricketspiller Andrew Flintoff. De to veteran-fans af showet vil slutte sig til Chris Harris, som fremover vil få en mere ledende rolle på programmet.

LÆS OGSÅ:
SCOOP: Ny Toyota Aygo på fotoshoot i København

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.