fbpx

Spyshots: Tid til tri-turbo

2014 Porsche 911 Turbo får debut til september

 

[youtube]KthgpXXrttI[/youtube]

 

Med den nye 991-generation af 911 fulgte der, som altid, en forventning om en GT3 og en Turbo-version. GT3-versionen fik sin debut på Genéve Motor Show, i starten af måneden, og nu kan vi glæde os til at se den nye 911 Turbo, der efter sigende, får sin debut til september på Frankfurt Motorshow.

 

Prototypen af 911 Turbo blev for nyligt fotograferet under kuldetest i det nordlige Skandinavien. En detalje, der gør 911 Turbo forholdsvis nem at genkende, er de store luftindtag i siderne, der har været forbeholdt Turbo-modellerne siden 90´erne. Derudover kan den nye 911 Turbo kendes på de mere kantede udstødningsrør.

 

LÆS OGSÅ: Tre Porsche 911 prototyper i indre København
Der går rygter om, at 911 Turbo kommer til at få det samme aktive fire-hjuls styringssystem, der blev introduceret i forbindelse med den nye 911 GT3. Systemet drejer baghjulene i den tilsvarende modsatte retning som forhjulene, hvilket skulle forbedre bilens behændighed, særligt ved banekørsel.
Motoren forventes at blive en 6-cylindret 3,8-liters boxermotor med tre turboer og en estimeret ydelse på 550 hk, hvilket er hele 70 hk mere end 997-versionen. De mange hestekræfter gør det muligt for 911 Turbo at sprinte fra 0 til 100 km/t på blot 3,3 sekunder og videre til en topfart på den rigtige side af 313 km/t.

 

[nggallery id=645]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.