fbpx

Galleri: Sol, sommer og superbiler

Supercar day 2016 var et paradis for bilentusiaster. En cocktail af farverige superbiler, godt vejr og brændt gummi

Den 27. august var dagen, hvor sjællandsringen lagde asfalt til noget af et event. Supercar Day blev introduceret som en biludstilling i bevægelse med underholdning og action på banen fra start til slut, og man må sige, at de holdt hvad de lovede. Dagens tætpakkede program betød at det for bilinteresserede, ikke var muligt at kede sig.

På parkeringspladsen kunne man bl.a. finde Lamborghini Copenhagen, Porsche, Mercedes-Benz CPH. Folk kunne opleve alt fra små britiske klassikere, til biler i en prisklasse, der kan få selv en eurolottovinder til at ændre mening. Fra tribunen kunne der nydes opvisninger, som et Lamborghini Roadshow og ikke mindst dagens højdepunkt da de to favoritter, Koenigsegg CCX Edition og Bugatti Veyron, delte asfalten.

Parkeringspladsen var allerede fyldt med de lækre biler, da programmet startede kl 09:00, men som dagen skred, frem havde vi et par “drop-in” i form af et par Lamborghini Murcielagoer, en Ferrari F12 Berlinetta og en Audi R8 med et nyt ansigt.
For 2500 kr var der sidst på dagen mulighed for de besøgende selv, at få 4 omgange med hænderne omkring rattet på en superbil. Der kunne bl.a. prøves McLaren MP4-12C, Ferrari 458 Italia og Lamborghini Huracan.

[nggallery id=603]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.