fbpx

Se kvinde nå 295,9 km/t på cykel

Denise Mueller-Korenek slår verdensrekord med hjælp fra 1000 hk dragster

Efter en lidt slingrende start accelerer den 1000 hk dragster til 100 mph (161 km/t). 1 minut og 29 sekunder inde i videoen frakobles cyklen og rytteren, Denise Mueller-Korenek begynder at lægge arbejde i pedalerne på den speciallavet KHS cykel. Ganske vidst ligger hun i bilens slipstrøm, men over de næste 3,5 mil (5,6 kilometer) accelerer hun, under egen effekt, til en gennemsnitlig hastighed, målt over den sidste mil, på 295,9 km/t. Dette er utrolig tæt på hastigheden af en Boeing 747 under take-off.

Denise havde allerede rekorden for kvinder, på 238 km/t, som hun satte i september 2016. Med den nye topfart slog Korenek den tidligere verdensrekord, for sat af hollænderen, Fred Rompleberg i 1995, med godt 28 km/t.

 

[nggallery id=926]

LÆS OGSÅ:
Opråb til vores læsere: Hjælp os!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.