Se kvinde nå 295,9 km/t på cykel

Denise Mueller-Korenek slår verdensrekord med hjælp fra 1000 hk dragster

Efter en lidt slingrende start accelerer den 1000 hk dragster til 100 mph (161 km/t). 1 minut og 29 sekunder inde i videoen frakobles cyklen og rytteren, Denise Mueller-Korenek begynder at lægge arbejde i pedalerne på den speciallavet KHS cykel. Ganske vidst ligger hun i bilens slipstrøm, men over de næste 3,5 mil (5,6 kilometer) accelerer hun, under egen effekt, til en gennemsnitlig hastighed, målt over den sidste mil, på 295,9 km/t. Dette er utrolig tæt på hastigheden af en Boeing 747 under take-off.

Denise havde allerede rekorden for kvinder, på 238 km/t, som hun satte i september 2016. Med den nye topfart slog Korenek den tidligere verdensrekord, for sat af hollænderen, Fred Rompleberg i 1995, med godt 28 km/t.

 

[nggallery id=926]

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!