fbpx

Se kvinde nå 295,9 km/t på cykel

Denise Mueller-Korenek slår verdensrekord med hjælp fra 1000 hk dragster

Efter en lidt slingrende start accelerer den 1000 hk dragster til 100 mph (161 km/t). 1 minut og 29 sekunder inde i videoen frakobles cyklen og rytteren, Denise Mueller-Korenek begynder at lægge arbejde i pedalerne på den speciallavet KHS cykel. Ganske vidst ligger hun i bilens slipstrøm, men over de næste 3,5 mil (5,6 kilometer) accelerer hun, under egen effekt, til en gennemsnitlig hastighed, målt over den sidste mil, på 295,9 km/t. Dette er utrolig tæt på hastigheden af en Boeing 747 under take-off.

Denise havde allerede rekorden for kvinder, på 238 km/t, som hun satte i september 2016. Med den nye topfart slog Korenek den tidligere verdensrekord, for sat af hollænderen, Fred Rompleberg i 1995, med godt 28 km/t.

 

[nggallery id=926]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.