fbpx

Posaidon pakker 940 hk ned i motorrummet på Mercedes-AMG E63 S

Den tyske tuner Posaidon har tunet flere Mercedes-AMG-modeller gennem årene. De har haft fingrene i alt fra den hardcore baneracer AMG GTR til den lille lommeraket AMG A45.

Deres nyeste projekt synes har dog fokus på familievognen Mercedes-Benz AMG E63. Både sedan- og stationcarversionen får fire tuningspakker der giver den enorme familievogn muskler nok til at kunne kæmpe med superbilerne.

LÆS OGSÅ:
Brabus 800 er en Mercedes-AMG E63 S med større muskler

Den tyske tuner har annonceret fire effektopgraderinger til AMG E63 stationcar, der giver Mercedes-Benz´s familievogn op til 940 hestekræfter. Selv opgraderingen på laveste niveaue hæver ydelsen til 830 hk.

Tuningspakken der springer i øjnene er den der giver modellen 940 hk, og øger drejningsmomentet til 1.280 Newton-meter. Firmaet gør dette ved at installere et vand/mentol-indsprøjtningssystem, samt modificerede topstykker og ventilsæder.

De nye dele der tilføjes i motorrummet kan genkendes på en kraftig blå farve der matcher Posaidon´s logo, den omvendte trefork.

De ekstra hestekræfter gør det muligt for vognen at ramme 100 kilometer i timen på mindre end tre sekunder, hvilket er ret hurtigt for hvad der essentielt er en 2 tons familiebil.

Posaidon ECU upgrade Posaidon methanol injection Posaidon cover

Posaidon har en tuningspakke til enhver smag og budget

Bund-niveau opgraderingen, kaldes E63 RS 830 og lægger grundlaget for de andre. Pakken indeholder opgraderede turboladere, et sportsluftfilter og downpipes med sportkatalysatorer.

Der er også foretaget flere software-opgraderinger til motorstyringsenheden og transmissions-kontrolenheden. 830-hk-opgraderingen leveres med et drejningsmoment på 1.100 Nm, hvilket gør det muligt for bilen at ramme 100 km/t på 3,2 sekunder. Tophastigheden for alle tuningpakker hæves til 350 km/t.

LÆS OGSÅ:
Mercedes AMG GT 63 S tunet til 880 hk af Posaidon

Imellem de to tuningsprogrammer er en pakke med nye turboladere og de samme opgraderinger som i bund-niveau tunerpakken. Det giver bilen 880 hk og 1200 Nm drejningsmoment.

Tuningspakken hedder E63 RS 830+ og lader vognen ramme 62 km/t på 3,1 sekunder. Firmaet tilbyder også en mindre påtrængende opgradering med sin PowerBox ECU-tuning.

Opgraderingen kan give enten E63 eller E63 S yderligere 95 hk og 150 Nm , hvilket tager E63 S til 707 hk (527 kW) og 1.000 Nm drejningsmoment.

Hvis du vil se nærmere på Posaidon´s liste af tuningspakker kan du gøre det her.

GÅ IKKE GLIP AF DE NÆSTE HISTORIER

Undgå at gå glip af de næste fede tunings nyheder!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.