Porsche siger nej til billigere Boxster

Porsche 718-projekt lukkes ned

De sidste år, og måneder, har der gået rygter om, at Porsche arbejdede på at udvikle en ny model, der skulle sidde under Boxster og Cayman. Modellen hedder (eller hed) 718 og skulle efter sigende have haft en 4-cylindret turbomotor.

Nu har Porsche’s udviklings-chef, Wolfgang Hatz, desværre udtalt sig at en “baby-Boxster” ikke kommer til at se dagens lys. Selvom den nye model kunne have givet det tyske bilmærkes salgstal et signifikant nøk opad, mener Wolfgang Hatz dog ikke at en sub-Boxster model er vejen frem, da Boxsteren, i hans øjne, er det perfekte udgangspunkt for Porsche’s model-program.

Der har været rygter om at 718-projektets platform blev designet i samarbejde med Audi og at den eventuelt kunne ligge til grund for den næste A4. Desværre ser det nu ud til, at ingen af delene bliver til noget.

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close
Close

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of default output handler (0) in /home/prostree/public_html/wp-includes/functions.php on line 4552

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of default output handler (0) in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 111