fbpx

Porsche Macan GTS offentliggjort

Porsche giver deres mindste SUV en GTS-overhaling

På ydersiden kan Porsche Macan GTS genkendes på de mat-sorte trimdele og de nye 20-tommer RS Spyder alufælge.

De store ændringer er sket i kabinen. For at give en mere sporty følelse er en stor del af kabinen beklædt med Alcantara-læder. Macan GTS får også “Porsche Communication Management System” som standard, samt et lydsystem med otte højtalere.

Motoren er den samme bi-turbo 3.0-liters V6 som man ville finde i Macan S, men ydelsen er blevet hævet til 360 hk og 500 Nm. Porsches 7-trins PDK gearkasse og firehjulstræk giver Macan GTS en 0-100-tid på lige under 5 sekunder og en topfart på 255 km/t.

PSMS er blevet opgraderet for en mere dynamisk køreoplevelse, og størrelsen på bremserne er blevet hævet til 360 mm på front- og 330 mm på bagakslen. Derudover får Macan GTS glæde af luftaffjedring koplet til PASM (Porsche Active Suspension Management), der giver føreren mulighed for at ændre kørehøjden og graden af stivhed på affjedringen. Systemet er blevet sat op til at have 10-15 mindre frihøjde end en Macan Turbo, for at give et bedre tyngdepunkt.

Porsche Macan GTS vil blive solgt i USA til marts, og priserne vil starte på 67200 USD. Tyskerne har allerede muligheden for at bestille og priserne starter ved 73400 EUR.

[nggallery id=496]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.