fbpx

Porsche investerer i nordamerikansk marked

Porsche Cars North America har åbnet deres nye hovedkvarter og Experience Center

Porsche Cars North America har åbnet deres nye Porsche Experience Center  og hovedkvarter i Atlanta. Anlægget ligger, mere nøjagtigt, i det nordøstlige hjørne af Atlanta International Airport.

De samlede omkostninger, på 100 millioner dollars, gør dette 11 hektar kompleks til Porsches største investering, nogensinde, uden for tyske grænser.

Anlægget omfatter et klassisk bilgalleri, et restaureringcenter, et “human performance center”, en merchandiseforretning, en køresimulator og en restaurant opkaldt “Restaurant 356” efter firmaets første model.

Derudover kan der findes over 1200 kvadratmeter af konferencelokaler og selvfølgelig en testbane på 2.6 kilometer, der inkluderer off-road- og glatbanekørsel.

 

[nggallery id=350]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.