fbpx

Porsche Classic bygger enestående 911

Porsche Classic omtaler den specielle bil som ‘Project Gold’

Porsche har idag udgivet en mindre teaservideo, som giver et lille glimt af Porsche Classics nyeste projekt, ved navn “Project Gold”. Sammen med videoen frigav firmaet et billede af siluetten af en klassisk Porsche 911, hvilket hentyder til udgangspunktet for projektet.

Videoen er ganske vidst kort, men der kan dog findes subtile hints omkring denne mystiske bil. I videoen vises siden af karrosseriet, der ser ud til at komme fra en 993 911, som var den sidste luftkølede 911. Porschefans vil, med det samme, lægge mærke til luftindtaget ved baghjulet, som minder om dem fra en Porsche 959, der tilfældigvis er parkeret foran den halvt overdækkede karosse. Det kunne derfor godt tænkes, at den 32 år gamle superbil vil spille en rolle i Project Gold.

Et andet mulig hint i videoen er de to tegninger. Sketchen i midten er, uden tvivl, en representation af hvordan bilen muligvis vil komme til at se ud, mens den anden sketch, ved første øjekast, ligner en moderne 911 Turbo. Ved nærmere inspektion kan det ses, at det er en 911 Turbo S ‘Gold Edition’. Dette kunne være et hint om at motoren vil være fra en mere moderne 911, eller måske at vi kan forvente at se lignende farvekombinationer som på Turbo S ‘Gold Edition’.

[nggallery id=862]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.