fbpx

Porsche Classic bygger enestående 911

Porsche Classic omtaler den specielle bil som ‘Project Gold’

Porsche har idag udgivet en mindre teaservideo, som giver et lille glimt af Porsche Classics nyeste projekt, ved navn “Project Gold”. Sammen med videoen frigav firmaet et billede af siluetten af en klassisk Porsche 911, hvilket hentyder til udgangspunktet for projektet.

Videoen er ganske vidst kort, men der kan dog findes subtile hints omkring denne mystiske bil. I videoen vises siden af karrosseriet, der ser ud til at komme fra en 993 911, som var den sidste luftkølede 911. Porschefans vil, med det samme, lægge mærke til luftindtaget ved baghjulet, som minder om dem fra en Porsche 959, der tilfældigvis er parkeret foran den halvt overdækkede karosse. Det kunne derfor godt tænkes, at den 32 år gamle superbil vil spille en rolle i Project Gold.

Et andet mulig hint i videoen er de to tegninger. Sketchen i midten er, uden tvivl, en representation af hvordan bilen muligvis vil komme til at se ud, mens den anden sketch, ved første øjekast, ligner en moderne 911 Turbo. Ved nærmere inspektion kan det ses, at det er en 911 Turbo S ‘Gold Edition’. Dette kunne være et hint om at motoren vil være fra en mere moderne 911, eller måske at vi kan forvente at se lignende farvekombinationer som på Turbo S ‘Gold Edition’.

LÆS OGSÅ:
Lækket BMW 4-Serie Cabriolet rammer internettet
[nggallery id=862]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.