Pagani Zonda lever stadig

One-off Zonda 760RSJX leveret til kunde i Hong Kong

Da Pagani introducerede den brutale Zonda Revolucion tilbage i juni måned, sidste år, sagde de at det var den absolut sidste Zonda. Det viste sig ikke at være helt korrekt, da der siden rullede flere one-offs ud af fabrikken i den smukke region, Bologna.

En kunde i Hong Kong tog for nylig levering af den nyeste one-off kaldet 760RSJX. Ligesom dette års Formel 1 vinder, Lewis Hamiltons Zonda 760 LH, bygger denne italienske superbil på Pagani´s 760-serie, hvilket betyder en V12 på 7.3L fra AMG og, som navnet angiver, 760 hestekræfter.

Disse one-offs designes i tæt samarbejde mellem Pagani og hver individuelle kunde, for at producere en 100% skræddersyet Zonda. En anden nævneværdig kunde er den danske programmør, David Heinemeier Hanson der i 2012 tog imod sin Pagani Zonda HH, der var baseret på en Zonda F Roadster og havde motoren fra den ellers eksklusive model, Cinque.

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close
Close

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!