Pagani holder stadig Zondaen i live

Pagani Zonda Zozo er den nyeste one-off fra det italienske firma

Det ser ikke ud til, at Zondaen nogensinde vil få en ende, og det ser vi heller ikke noget problem i. November, sidste år, blev en Zonda, med tilnavnet 760RSJX, leveret til en kunde i Hong Kong og nu lander den næste one-off Zonda i Japan.

Køberen er en internet-millionær, ved navn Yusaku Maezaw der står bag en online tøjbutik kaldet Zozotown, hvoraf navnet “Zozo” kommer fra.

[relatedpro]

Zonda Zozo ligner meget Lewis Hamiltons Zonda 760 LH, men der er dog små ændringer. Det normale layout af baglygterne er blevet mørklagt og erstattes af layoutet fra den hardcore Zonda R fra 2007.

Som de andre Zonda RS760-baserede one-off-Zondaer, gør Zozo brug af AMG’s 7,3-liters V12 med 760 hk og 780 Nm.

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close
Close

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of default output handler (0) in /home/prostree/public_html/wp-includes/functions.php on line 4552

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of default output handler (0) in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 111