Nyt luksuskoncept fra Aston Martin

Aston Martin DBX tager en mere praktisk tilgang til luksus

DBX er blevet designet i firmaets hovedkvarter i Gaydon, Warwickshire. Ideen med dette koncept er, at indføre et mere praktisk syn på en luksus grande-tourer.

En meget speciel detalje er bilens lak der er designet til at gengive farvenuancen og skæret fra en sort perle. Derudover er lakken dækket af et micro-fint lag af krom, der giver en refleksivitet der ikke kan opnås ved traditionel lak.

Dem der forventede, at DBX ville have Aston Martins 6-liters V12 vil blive skuffet, for DBX har faktisk et 100% elektrisk driftsystem. Ved hvert baghjul sidder der en elektrisk motor, der styres af en pakke af lithium-batterier.

DBX har sidevendt kameraer i fronten, elektrisk styretøj, et KERS-system, keramiske bremser og LED-lygter.

Selvom det er tydeligt at DBX ikke går i produktion lige foreløbig, har Aston Martin dog udtalt at de planlægger at lancere en model der vil have DBX som udgangspunkt.

 

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!