fbpx

Nyt luksuskoncept fra Aston Martin

Aston Martin DBX tager en mere praktisk tilgang til luksus

DBX er blevet designet i firmaets hovedkvarter i Gaydon, Warwickshire. Ideen med dette koncept er, at indføre et mere praktisk syn på en luksus grande-tourer.

En meget speciel detalje er bilens lak der er designet til at gengive farvenuancen og skæret fra en sort perle. Derudover er lakken dækket af et micro-fint lag af krom, der giver en refleksivitet der ikke kan opnås ved traditionel lak.

Dem der forventede, at DBX ville have Aston Martins 6-liters V12 vil blive skuffet, for DBX har faktisk et 100% elektrisk driftsystem. Ved hvert baghjul sidder der en elektrisk motor, der styres af en pakke af lithium-batterier.

DBX har sidevendt kameraer i fronten, elektrisk styretøj, et KERS-system, keramiske bremser og LED-lygter.

Selvom det er tydeligt at DBX ikke går i produktion lige foreløbig, har Aston Martin dog udtalt at de planlægger at lancere en model der vil have DBX som udgangspunkt.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.