fbpx

Ny Opel Adam S

Opel offentliggører pris på Adam S

Efter offentliggørelsen sidste måned, er Opel nu klar til at tage bestillinger på Adam S (i øjeblikket kun i Tyskland). Den lille Adam S er ment for dem, der gerne vil have lidt flere hestekræfter i deres kompakte bybil. Prisen i Tyskland, inklusiv afgifter, vil svare til 140.000 DKK. Leveringerne er planlagt til at begynde i løbet af de første måneder af 2015.

Adam S bruger en R4-motor på 1.4-liter. Med turbo giver det 150 hk og 220 Nm, som sendes til forhjulene via en 6-trin manuel gearkasse.

Ifølge Opel er Adam S,  med en 0-100 km/t på 8.5 sekunder, 80-120 km/t på 7.9 sekunder og en topfart på 210 km/t, ret kvik. Selv med de ekstra hestekræfter vil motoren, ifølge Opel, kunne klare et forbrug på kun 15.6 km/l med hjælp fra et start/stop system.

Ud over opgraderingerne i motorrummet får Adam S glæde af nyt styresystem, større bremser og en mere sports-orienteret affjedring. Med mulighed for tilvalg af 18-tommer Typhoon alufælge og røde bremsekaliper skal den lille “city-racer” nok vække opsigt på parkeringspladsen. For lidt under hvad der svarer til 9700 DKK fås et par fede Ricardo lædersæder, samt et sæt sportlige pedaler.

Interiøret er spiffet lidt op med nye instrumenter i og røde S-mærkater hist og her. Med ekstra hestekræfter og mange muligheder for personlig specificering af farver, ligner Opel Adam S en seriøs konkurrent i mini GTI-klassen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.