Ny luksus off-road-sedan fra Volvo

Volvo S60 Cross Country får debut ved NAIAS

Der er flere bilfabrikanter med konverterede off-road-stationcars. Golf Alltrack, Octavia Scout, Insignia Country Tourer og Audi A4/A6 Allroad quattro har alle fået større frihøjde og et mere robust look, men der har endnu ikke været en sedan-off-roader. Løsningen kommer fra Sverige.

Volvo S60 Cross Country er, mere eller mindre, en S60 på 65 mm længere stylter, og er ment til dem der gerne vil beholde de pæne sedanlinjer, selvom der skal trækkes hestevogn over mudret terræn. S60 CC har firehjulstræk, men i Volvo vil give udvalgte markeder i Europa mulighed for at vælge forhjulstræk.

S60 CC kan vælges med 18- og 19-tommer alufælge med højprofil-dæk, der ifølge Volvo forhøjer komforten, reducerer støj og sikre fælgene mod skader.

Der kan vælges mellem 3 forskellige motorer. T5, der kommer med firehjulstræk, som standard, samt to dieselmotorer på henholdsvis 2.0 og 2.4 liter.

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!